Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick, na którym grasz :  Break.TM
2. Link do Twojego GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/Break.TM/145.239.20.86:27125/
3. Znajomość AMX (1/10) : Nie widzę nigdzie skali, ale domyślam się że będzie taka jak wszędzie. Na obecne czasy i zmiany które są to około 5-6.
4. Ile masz lat : 27

5Steam ID STEAM_0:1:4279524

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: Tyle ile dam radę, jestem osobą przed 30. Na co dzień wychowuję dzieci i chodzę do pracy. Więc no Ci co są w podobnym wieku na pewno rozumieją.
7. Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak, pewni gracze na serwerze karają. Żarcik, nigdy nie byłem karany.
8. Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Oczywiście.
9. Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Dlaczego właśnie Ja?  To jest dobre pytanie, myślę że przyda wam się dodatkowa osoba do pomocy na serwerze, o czym świadczy szybka rekrutacja na serwerze. Jestem doświadczoną osobą, kiedyś sam posiadałem sieć, oraz na nie jednej byłem h@,j@,moderatorem itp... między innymi na cs-staraszakola.pl (sieć upadła).

Jestem czasem porywczy, ale to w niczym nie przeszkadza, potrafię współpracować z innymi osobami więc się na pewno dogadamy. No by było na tyle.

Wymagania spełnione.

Podanie piszę drugi raz po upływie 1 tygodnia. 

Czekam na wypowiedzi i pozdrawiam. 

Z poważaniem Break.TM

Edit1:

@ Ejdrien.- Bo jestem dopiero tydzień na sieci.

@ Twixmax - Po pierwsze, nie dam sobie w kaszę dmuchać, jeżeli ktoś notorycznie mnie obraża, a co najgorsze wyzywa moją mamę lub wyzywa np" Zamknij te psy, bo szczekają" A mówią to o moich dzieciach to w tedy odpłacam tym samym, i grzecznie pisze iż ich poziom intelektualny jest bliski 0, po dwa jakoś żaden mi uwagi nie zwrócił, raz jeden admin mnie wyrzucił, bo jeden do mnie napiał że jestem taki owaki i sraki, to mu  powiedziałem że jestem zawiedziony jego niedorozwojem emocjonalnym i też za to dostałem kicka.

Po dwa proszę o jakieś dowody, jeżeli chodzi Ci o to że np z jednym graczem mówimy sobie, Bocie i wgl. To nie są wyzwiska, a po drugie żartujemy sobie nawzajem.

Po trzy rzadko jakiś admin takich ogarnia, i pozwala na takie rzeczy, dlatego bronię się jak mogę, jeżeli Ty sobie pozwalasz na takie traktowanie i mówienie do Ciebie takich rzeczy przez jakiś dzieci, to nie mój biznes. Gdybym miał Admina, z automatu za takie coś leci kick z ostrzeżeniem później ban.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na TAK, czemu nie :D

+ wiek,

+ składka,

+ podanko,

+/- GT, w ciągu 30 dni grałeś tylko tydzień

Spoiler

xdd.JPG.6ba528ec15bc63e676e2d84f2267b00e.JPG

Opublikowano

Na nie.

- Wyzywasz graczy na serwerze nie raz słyszałem wyzwiska a gram codziennie po kilka godzin :) 

- gt

+ wiek

@ Zawiszak? wystarczy wejść na serwer codziennie lecą wyzwiska szczególnie wyzywa tych co grają awp.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Również Na Nie 

-Ogromny minus to to że Wyzywasz graczy ,nie ma dnia żeby mi na steamie na twój temat nie pisali.

+/-GT

+chęć pomocy 

Edit:Akurat otrzymałem demko w którym wchodzisz na serwer i  zaczynasz wyzywać bo ktoś cie zgładził :P

http://d1.hltv.org.pl/srv54089/HLTV-1909141818-de_dust2.dem.zip

12.10 

16.10 

Znalazło by się tego znacznie więcej ale szkoda mi czasu na to :P

Dodam iż sam wtedy grałem ale na u@ mi nic nie zgłaszali ,a że byłem w innym teamie to nie słyszałem .Bo tak to byś wtedy bana wyrwał .

Edytowane przez Twixmax
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Podanie niestety nie przejdzie z brakiem kulturki osobistej 

Ty masz dać przykład że kultura to klucz do sukcesu 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.