Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, widzę że ta sieć nie posiada discorda. Chciałem zaproponować żeby dodać serwer discord, bardzo dużo osób korzysta z discorda czemu by go nie dodać. Na takim owym serwerze można się łatwo skontaktować z drugą osobą. Plus jest taki że jest darmowy więc będzie bardzo dużo osób. Mam własnego discorda i mógłbym udostępnić go jeżeli ta propozycja zostanie przyjęta. Posiadam discord Nitro więc jest opcja boostowania, czyli będzie wiekszy upload, wiecej emotek itp. na serwerze. Tą platformą zajmuje się 4 lata więc mam wysokie doświadczenie z discordem. Wtedy mógłbym mieć rangę Właściciel Serwera. Wiem jestem nowy na forum ale zawsze kiedyś od czegoś musi się zacząć. Discordy na innych sieciach sprawują się bardzo dobrze. Użytkownicy dają pozytywne oceny i to może nawet przyciągnąć troszkę ludzi ( dziwnie tu brzmi patrząc na to że jest tu ponad 13.800 użytkowników ) na pewno 1/10 ( 1000 osób to jest sporo  ) ludzi dołączy do discorda.
Oczywiście jeżeli administracja będzie chciała go najpierw zobaczyć to nie ma problemu wystarczy info na pv. Serwer jest w 99% gotowy, tylko bym musiał dodać rangi z forum, poczekam na końcowy werdykt. Mój serwer jest w pełni automatyczny nie będzie nawet spamu z treściami "dasz range" "moge kanał prywatny" itp. Kanły prywatne robią się automatycznie oraz rangi są za dodanie reakcji i jest system rankingowy nawet mam premium na mee6. Potrzebował bym tylko opiekuna i conajmniej 2/3 adminów na discorda na start.
( ale już się domyślam że nie będzie pozytywny ). Administracjo discord wasz nic nie kosztuje wszystkie wydadki z discord nitro itp przejął bym je na siebie.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Opublikowano

Która to już z kolei propozycja o discord? Kto go potrzebuje? 

TS > Discord.

Nie.

• Lubię to! 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.