Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Rajzerek

Nick admina banującego: nuway

Data/Mapa: 1v1 arena nie mam pojecia jak sie nazywala ta mapka taka minecraftowa 22:30

SteamID:

STEAM_1:0:514534959

Serwer (mod): 1v1 arena                              

Opis sytuacji: No gram se dobre 5 godzin na serwerku i nagle dostaje bana z powodem "chaety" jak ja nie posiadam zadnych cheatow 

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://Katujemy.eu/ aby poznać szczegóły.

• Haha 1
Opublikowano

Witam, jako były unbanner, którego nie było tutaj 3 lata, chciałbym się zapytać co tu sie odpierdala, i czemu nuway jeszcze nie odpisał, karygodne zachowanie, Dudnes to chyba patrzy na inne forum.

p.s. kocham cie dudnes daj range 

papa

• Lubię to! 1
Opublikowano

am_azul
1:20
2;35 celownik za modelem
4;20 backtrack
5;40 one tap, jeden z wielu
7;20

7;45

8;20 no powiem Ci, że tutaj to odleciałeś z aimem

8;35 po modelu

Nie ma sensu dalej się rozpisywać, moim zdaniem podane przeze mnie akcje wystarczą.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mogles poprostu napisac ze jestes chujowy i chcialbys grac tak zajebiscie jak ja :) po 5 godzinach grania na serwerze niezle sobie opisales demko jak dla mnie to zasluguje na skarge 

Opublikowano

Po obejrzeniu demka z mapy am_minecraft_KAT_x nie mam wątpliwości, że gracz miał wspomagania celowania. Ban zostaje.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.