Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować, abyście zwiększyli liczbe slotów na JB. W godzinach popołudniowych trzeba czekać czasem nawet do 20 minut żeby się dostać, przynajmniej ja tyle czekałem. Myślę, że zwiększenie liczby slotów o 3-4 miejsca nie byłoby dużym wydatkiem a im więcej ludzi, tym lepiej.

• Właściciel
Opublikowano

Dużym wydatkiem to nie będzie, ale czasami więcej slotów niż 22 na JB to dobry pomysł? 

Opublikowano

Moim zdaniem chwilowo sie nie opłaca, jedynie kiedy brakuje tych miejsc do weekend a takto w tygodniu serwer nawed sie nie zapełnia

Opublikowano

Popieram tą decyzję, nawet bez reklamy od godziny 10 rano potrafi być 20/22 osób. W godzinach popołudniowych jest ich coraz więcej i nawet ja muszę czasem czekać.

Opublikowano

Popieram tą decyzję, nawet bez reklamy od godziny 10 rano potrafi być 20/22 osób. W godzinach popołudniowych jest ich coraz więcej i nawet ja muszę czasem czekać.

Jestem za dodaniem.

Opublikowano

Nie i jeszcze raz nie. Może zróbmy jeszcze z JB serwer 32 slotowy ?

Moim zdaniem 22 sloty jest to odpowiednia liczba slotów na tego typu serwery.

I co z tego że zwiększymy sloty do np. 25 ? I tak po jakimś czasie serwer tak się rozkręci że nie będzie można wejść i znów będziemy powiększać ?

Jak dla mnie zwiększanie slotów na JB jest totalnie bez sensownym pomysłem.

Pozdrawiam

Popieram . :)

• 7 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.