Zwierzeek1337 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Chciałbym zaproponować, abyście zwiększyli liczbe slotów na JB. W godzinach popołudniowych trzeba czekać czasem nawet do 20 minut żeby się dostać, przynajmniej ja tyle czekałem. Myślę, że zwiększenie liczby slotów o 3-4 miejsca nie byłoby dużym wydatkiem a im więcej ludzi, tym lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Zgadzam się, popieram w 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Dużym wydatkiem to nie będzie, ale czasami więcej slotów niż 22 na JB to dobry pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Moim zdaniem chwilowo sie nie opłaca, jedynie kiedy brakuje tych miejsc do weekend a takto w tygodniu serwer nawed sie nie zapełnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Popieram tą decyzję, nawet bez reklamy od godziny 10 rano potrafi być 20/22 osób. W godzinach popołudniowych jest ich coraz więcej i nawet ja muszę czasem czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Popieram tą decyzję, nawet bez reklamy od godziny 10 rano potrafi być 20/22 osób. W godzinach popołudniowych jest ich coraz więcej i nawet ja muszę czasem czekać. Jestem za dodaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaiTo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Zgadzam się z propozycją powiększenia slotów :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Propozycja bez sensu myślę ze 22 sloty to max a zawsze slota można wykupić i zarezerowowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 24, 2015 User Share Posted January 24, 2015 Nie i jeszcze raz nie. Może zróbmy jeszcze z JB serwer 32 slotowy ? Moim zdaniem 22 sloty jest to odpowiednia liczba slotów na tego typu serwery. I co z tego że zwiększymy sloty do np. 25 ? I tak po jakimś czasie serwer tak się rozkręci że nie będzie można wejść i znów będziemy powiększać ? Jak dla mnie zwiększanie slotów na JB jest totalnie bez sensownym pomysłem. Pozdrawiam Popieram . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servers technician happy. Posted September 11, 2015 Donor Servers technician Share Posted September 11, 2015 Automatyczna wiadomość Ten temat został przeniesiony z forum: "Serwery - Counter Strike 1.6 → Katujemy.eu [JAILBREAK] - 80.72.33.55:27465 → Propozycje" do "Wysypisko → Archiwum". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts