Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankooooooo, po tytule wiadomo o co kaman. Ale do rzeczy, wprowadziliśmy komende "!hazard" co pozwala nam wygrać lub przegrać punkty niezbędne do osiągnięcia wyższej rangi. Całkiem spoko opcja i fajna zabawa do czasu, do czasu aż betowanie po prostu zgarnia wszystko :P I tak oto na serverze mamy 90% silverów, ja wiem że to niczego nie zmienia i to tylko ranga, ale nawet ja byłem tak głupi i przegrałem swoją, co o dziwo nawet mnie wkurzyło, zakładam że tym bardziej wkurzy młodszych graczy.

I tu pojawia się inna błyskotliwa opcja betowania, "olać" rangę i hazard jej punktami, usuńmy to a wprowadźmy betowanie za kasę na drużynę która wygra rundę, czyli BET "KWOTA" CT/TT. Jest to zdecydowanie lepsza forma zabawy, jak i przy umiejętnym obstawianiu forma ułatwienia gry dla ludzi bez vipa, a to przełoży się na dodatkową liczbę graczy na serverze, a sam doskonale pamiętam jak zaczynałem tu grać i bez vipa serio nie było lekko z kasą.

To tylko luźna propozycja ale osobiście uważam taką opcję za zdecydowanie lepszą i coś wnoszącą do rozgrywki/grywalności ludzi.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano

zgadzam się z tobą, betowanie w taki sposób jaki przedstawiłeś jest lepsze i gracze chętniej z tego by korzystali nie bojąc się o rangę.

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Podpisuje się po tym nogami i rękami!

Niby ranga to nic takiego ale przynajmniej widziałeś kto mniej więcej jaki ma staż na serwerze, a teraz nie mam ani rangi czyli przy tym punktów żeby hazardować :D

Już to z betowaniem za kasę będzie lepsze bo tak jak mówisz ktoś bez VIP'a może na tym skorzystać :) 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+1 dla twórcy tematu, ludzie przegrają rangi i tylko będą tracić nerwy

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hazard punktami rang - zostanie wyłączony.

Betowanie pieniędzmi na wygraną drużynę - ogarnę w najbliższym czasie.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 11 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.