Mrowek Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nick:REVIVALImię:MaciekWiek:16Staż na serwerze: Bardzo mały serwer nie dawno powstał i jeszcze nie miałem okazji nabić. Doświadczenie: Na JB Grałem wiele razy doświadczenie mam. Czasami zdarzają mi się błędyZnajomość AMX [0/8]:6/8Czy byłeś / byłaś już adminem?: ByłemDlaczego Ty?:Ponieważ już nie raz na tym serwerze byłem ale bardzo krótko ponieważ do ct idą dzieci bez mikrofonu oraz nic nie ogarniają cały czas FKPosiadasz mikrofon?: TakKontakt:51275612STEAM:Mrówa STEAM_0:0:103246186Akceptujesz regulamin admina?:TakAkceptujesz regulamin serwera?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na NIE. 1. Mała aktywność na serwerze JailBreak. Dlaczego Ty?:Ponieważ już nie raz na tym serwerze byłem ale bardzo krótko ponieważ do ct idą dzieci bez mikrofonu oraz nic nie ogarniają cały czas FK Czyli mam rozumieć, że na serwerze jesteś krótko bo dzieci są w CT ??. Ps. Tu miałeś napisać dlaczego ty chcesz zostać adminem, a nie o swojej aktywności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Na NIE Nie widuje cie na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prom!se Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Jestem na NIE Dzisiaj pierwszy raz ciebie na serwerze widziałem :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Nic z tego nie wyjdzie, przykro mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts