Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:hawking

Nick admina banującego:✦ TyranGames ✦

Data/Mapa:

2019-08-28 20:34:42

SteamID:

STEAM_1:0:243838532

Serwer (mod):            ffa                   

Opis sytuacji: Gralem sobie na spokojnie, strzelalem, ginalem, dzien jak co dzień.  Nagle w trakcie rundy zostalem zbanowany za aim+wh, a jestem niewinny. Dziekuje za uwage i pozdrawiam.

Wycinek z konsoli:Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✦ TyranGames ✦</u></b><br />Powód: <b><u>WH+AIM</u></b>.
Disconnect: <font color='#007bff'>Katujemy.eu</font><br /><font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>✦ TyranGames ✦</u></b><br />Powód: <b><u>WH+AIM</u></b>.

• Haha 1
Opublikowano

Brak opisu sytuacji. Jeśli chcesz się odwoływać radzę napisać poprawnie odwołanie, wtedy rozpisze ci demko. Jeśli tobie nie chce się napisać opisu sytuacji dlaczego mi miało by się chcieć rozpisywać ci demko.

• Lubię to! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Warmup : bh i wiele w trakcie meczu trafianych w punkt bh jak na skrypcie

5:45 dość celny prefire

7:40 zatrzymanie i wyciągniecie broni jakby wiedział że jest tam przeciwnik

17:40 jakieś dziwne locki przez ścianę 

18:35 bh

19:50 jakieś dziwne strzały w niewidocznego przeciwnika

20:56 wcelowany i czeka aż przeciwnik wyjdzie

21:50 ucieczka na bsa gdy przeciwnik podchodzi

• Haha 3
Opublikowano

A więc tak, moja rozpiska odnośnie gracza:
1 runda, 1:33 dziwnie lukasz w stronę auta, później jesteś w konekcie jakiś dziwny skok ze spojrzeniem na ścianę ale może to być przypadek, przynajmnie ja tutaj nic nadzwyczajnego nie widzę.. / czysto 
2 runda, gracz skanuje ze scoutem mida / czysto
3 runda, normalny frag później wyczekuje przed smoke'iem i pada / czysto
4 runda, push mida, czeka za smoke'iem, enemy wybiega i frag, później nic szczególnego się nie dzieje / czysto
Runda 5, gracz znowu dojeżdża mida, frag na skarpecie i tyle / czysto
Runda 6, lucky skan w smoke'a, frag na bsie b / czysto
Runda 7, tutaj nic nie widać / czysto
Runda 8, krycie B z headshota / czysto
Runda 9, flash main, sprawdzenie za skrzynką to normalne / czysto
Runda 10, słychać, że tupią jak słonie w mainie, pick jeden frag zdobyty na drugim dead / czysto
Runda 11, biega po mapie, później info, że jest main i jakieś flicki z uspa aż w końcu trafił / czysto
Runda 12, Idzie B, pozniej ustawia się za smoke'iem, słychać tt jak idą w wenty i fraguje, paka pada na b i czeka aż przyjdzie enemy / czysto
Runda 13, normalny pick na b z awp'ą.. odbijanie A dosyć logiczne, ja tutaj nic nie widzę / czysto 
Runda 14, Idziesz na mida skanujesz z awp garaż, później wracasz w ct, jesteś afk i później wyczekuj tak poprostu b, +/- akcja..

Co do bh to, przy skrypcie za każdym razem idealnie gracz skakałby, na tym demku tego nie widzę oraz nie widzę aima czy wh. Ban zdjęty, wracaj do gry.

@ EcCo@ Szogun123

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.