DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Nick: DeaDly Wormers | FD GODImię: Paweł :>Wiek: 15 latStaż na serwerze: Od dawna. Znam już prawie każdego na serwerze. ( a przynajmniej te najważniejsze osoby. :P PS. Zna mnie Tomek. )Doświadczenie: Gram 5 lat w cs'a. 3 lata w JB. :)Znajomość AMX [0/8]: 4Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.Dlaczego Ty?: Ponieważ: - długo i często siedzę na serwerze, - gdy jestem SZCZEGÓLNIE w CT, panuje dyscyplina, a gracze są zadowoleni, - mam wrażenie, że jestem lubiany :>, - gdy Tomasz sobie pójdzie gdzieś zapalić, często wbijają dzieci do ct. ( kastraci ) Freekilują, nie ogarniają niczego i nie da się grać, dlatego chcę być osobą która ten porządek ogarnie, - ogarniam regulamin, - Jako CT znam bardzo wiele zabaw oraz mam wiele pomysłów na wyprowadzenie tt z równowagi. ( np. Były wtedy trzy osoby. :> ,, Wpadłem na pomysł jak was wyrolować. A więc... Rozpoczynam zabawę w sajmon mówi. Ja jestem sajmonem. Sajmon mówi - ustawiacie się na torze wyścigowym i macie bezruch do odwołania. * w tym momencie zamknąłem im barierkę, umożliwiającą start. * Sajmon mówi - na mój strzał z deagla zaczynacie biec. Dwie pierwsze osoby przeżyją. Sajmon mówi - odwołuję wam bezruch! * otworzyłem barierkę. Pierwsza osoba zaczęła biec, więc zabiłem ją z deagla. Reszta stała w miejscu. Druga osoba, pewnie ogarnięta zaczęła biec, słysząc mój strzał. Trzecia stała jak wryta, nie wiedząc co się dzieje. Gdy już trzecia osoba się zorientowała co się dzieje, pierwsza osoba była na mecie. Biedna trzecia osoba, myśląc, że zginie, zaczęła machać myszką na wszystkie strony, płacząc. * Pewnie myślisz, że zginiesz, ale nie! Likwidując pierwszą osobę nie dałem żadnej wzmianki o tym, że jednak nie wygrywają dwie pierwsze osoby. * Nastała cisza. Gracz potrzebował dziesięciu sekund by to ogarnąć, po czym szczęśliwy pobiegł do mety. * No dobra. Ustawiacie się teraz na tej ścianie. * mówiąc to, strzelałem z deagla w wybraną ścianę. Wszyscy posłusznie się ustawili. * A więc, wiecie co teraz robimy? * spytałem, wyciągając AWP i mierząc w dwóch naraz. Zaczęli się na mnie patrzeć z niepokojem. * Kończymy rundę, ponieważ nie powiedziałem sajmon mówi! Pam, dararam pam! PAM! PAM! * DOUBLE KILL. * - Jako TT często poprawiam CT'ków, przyłapując ich na mniejszych błędach :) Posiadasz mikrofon?: Tak. Pojemnościówkę. :) Kontakt: gg - 48687287STEAM: I tu jest mały problemik... Prosiłbym, byście rozpatrzeli ten temat, na razie pomijając Steama. Jestem NonSteam, lecz do poniedziałku mogę już mieć CS'a na Steamie. Prosiłbym o wstrzymanie się z odrzuceniem mojego podania i dania mi trzech dni na kupienie CS'a na steamie. :)Akceptujesz regulamin admina?: Tak.Akceptujesz regulamin serwera?: Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Mam do ciebie drobne uwagi, ale jestem za przyjęciem cie na okres próbny i zobaczymy jak ci pójdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jestem na TAK + Bardzo ładne podanie + Zachowanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Pomimo niskiego stażu na forum dam Ci tak. Na serwerze ogarniasz CT, można z tobą szybko załapać dobry kontakt, w kwestii steam, podania nie muszą odrzucać, ale flagi dopiero dodać jak już będziesz miał tego cs na steam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Wormers Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Moje Steam ID: http://steamcommunity.com/id/DEADLYWORMERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirysek Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Jeżeli zwykły gracz ma tu coś do powiedzenia to chętnie się wypowiem. Dla mnie ten koleś to skończony idiota który liże dupsko każdemu adminowi. Wspomniał w podaniu o wielu pomysłach na zabawy a ciągle wydaje te same polecenia. Gdy jest w CT możemy luźno się buntować ponieważ jest totalnym nie ogarem. Przekoloryzował tę historie, ma jakieś urojenia skoro myśli że wyprowadza TT z równowagi a tak na prawdę słychać go jakby miał kluski w ryju i nikt go nie rozumie :) Ostatnio wspominał że ma zintegrowaną kartę graficzną i podczas wydawania poleceń musi patrzeć w ziemie bo jego komputer nie wyrabia. Mam nadzieje że zwrócicie także uwagę na zdanie zwykłych graczy. Pozdrawiam kochający Was Kirysek :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts