Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:

oATH

Nick admina banującego:Jeff the killer

Data/Mapa:2019-08-25 16:19:39

SteamID:

STEAM_1:0:243838532

Serwer (mod):                ffa                

Opis sytuacji: dostalem bana za wh, czekam na ub, pozdrawiam, dodam jeszcze, ze wczesniej za pisanie ez na czacie dostalem muta, nie wiem czy slusznie, do tego tez mozecie sie ustosunkowac czy kolezka postapil slusznie, pozdrawiam v2

Wycinek z konsoli:

Opublikowano (edytowane)

11:25 aim

16:15 bardzo szybko strzelił

20:05 danie prefire

23:38 dziwna bania

31:33 nie sprawdzenie podstawowych miejscówek i wcelowanie się w ct 

ponadto jego zachowanie nawet gdyby nie miał wh to brak mu kultury i wnoszę o zostawienie mu bana na kilka dni z kulturę

9:40 pisanie info gdzie są sojusznicy 

10:08 wyzwiska

12:23 pisanie ez

13:18 pisanie ez

14:15 pisanie ez

16:00 pisanie ez

16:26 pisanie ez

19:55 “this game is eazy boiz

Edytowane przez Jeff the killer
Opublikowano

to moze ja ustosunkuje się do tego co napisałes. Przyznaje podałem info, z tego powodu, ze kolega nie wykonywał celów mapy, ale racja nie powinienem. Co do kultury, to nie wiem czy powinieneś się na ten temat, ponieważ sam jako admin klniesz i drzesz ryja, m.in. "kurwa nikt nie potrafi patrzec tego pierdolonego konekta", ale moj blad, ze napisalem do kolegi z serwa "stfu bitch". Co do bana "na kilka dni za kulturę", to oprócz tego nie wyzywałem nikogo, po drugie w taryfikatorze za takie przewinienie jest mute/gag/kick, którego dostałem. Na wyjaśnianie akcji szkoda mi czasu, bo to co podałeś jest śmieszne. Pozdro i czekam na ocene kogoś bardziej doświadczonego w gierce, moze ktos z ubt.

edit. next time jak już banujesz, to przyjrzyj się troche bardziej graczowi, bo to nie jest w porządku dawać komuś pochopnie bana i specjalnie przedłużać do 24h, żeby nie mógł zagrać, bo tak to widzę z mojej strony.

• Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.