Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:  I LOVE JULIA 💕  teraz: M3!!U 💕

Nick admina banującego: LEGENDAR

Data/Mapa:de_Mirage

SteamID: STEAM_1:1:512866451

Serwer (mod):Mirage #2                              

Opis sytuacji: Wbiłem sobie na serwer, by pograć.Grałem normalnie, choć nie wiem co admin widział, strzelałem normalnie, wychylałem normalnie. Nie mam konta z prime to od razu osądza się, że mam czity? Nie sądzę, gram w cs już kilka dobre lat, wiec skill pozostaje na długo. Nie wiem @ LEGENDARza co ban, ale cóż. Jeśli nagrałeś demko to z chęcią bym je obejrzał jakiego rodzaju czitu używałem.

Wycinek z konsoli:You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano (edytowane)

06:07 Dziwnie pociski lądują na graczu mimo, że celownik w zupełnie innym miejscu
07:30 Celownik po lewej nie chce zejść na gracza?
08:00 Nie celujesz w niego tylko bardziej w lewo a pociski wchodzą?
13:50 Na pewniaku idziesz przez całe B
15:23 Nie potrafisz zrobić prostego fraga a 15:26 pestka w głowę nie jest problemem?
15:33 A tu kolejna
15:44 No i mamy jeszcze jedną
18:34 Przez inne rundy jak nikogo tam nie ma to nie palisz drewna? A gdy nagle jest przeciwnik to palisz? Dodatkowe zmysły masz?
24:45 Nie widać gracza i akurat w niego strzelasz?
25:20 Akurat rampę idziesz?
26:38 Wiesz, że nikogo nie ma bo by się spalił a i tak skanujesz to Ci w kryciu się nie pomoże :)
27:15 Nie widzisz przeciwnika a takie strzały i akcje robisz? Chyba śnisz
28:09 Po zebraniu faktów stwierdzam, że grasz na cheatach typu Waldek i starasz się bardzo kryć ale nie do końca Ci wychodzi / Otrzymujesz bana.

LINK DO DEMKA:http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20190823-213537-1202355186-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

Z poważaniem,

LEGENDAR

Edytowane przez LEGENDAR
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

06:07 Dziwnie pociski lądują na graczu mimo, że celownik w zupełnie innym miejscu -na spowolnieniu widać. że to był flick w ciało
07:30 Celownik po lewej nie chce zejść na gracza? -też nic niezwykłego
08:00 Nie celujesz w niego tylko bardziej w lewo a pociski wchodzą? - tu widać jakieś dziwne ustawienia aimbota :)
13:50 Na pewniaku idziesz przez całe B -na kosie przez bs i nic nie sprawdzasz
15:23 Nie potrafisz zrobić prostego fraga a 15:26 pestka w głowę nie jest problemem? -dziwnie szybkie i dokładne te pestki
15:33 A tu kolejna -to samo
15:44 No i mamy jeszcze jedną -tutaj mam mieszane uczucia, załóżmy. że +/- 
18:34 Przez inne rundy jak nikogo tam nie ma to nie palisz drewna? A gdy nagle jest przeciwnik to palisz? Dodatkowe zmysły masz? -wiedziałeś, że typek stoi na drewnie i go palisz, lecz wcześniej tego nie robiłeś, wallhaczek
24:45 Nie widać gracza i akurat w niego strzelasz? -również mieszane uczucia, dziwnie szybki czas reakcji
25:20 Akurat rampę idziesz? -unlucky, idziesz rampe, żeby nie zginąć, a tam akurat jest typek i robisz WSZYSTKO, żeby nie położyć celownika na modelu :)
26:38 Wiesz, że nikogo nie ma bo by się spalił a i tak skanujesz to Ci w kryciu się nie pomoże :) - nic nadzwyczajnego
27:15 Nie widzisz przeciwnika a takie strzały i akcje robisz? Chyba śnisz -wcześniej one tapy z ak, a teraz udawałeś, że nie widzisz typka, którego widziałeś, żeby się nie spalić

Podsumowując niedostatecznie dobrze kryjesz się na cheatach, ban zostaje.

@ Erwin

@ salvatore

@ NeQ.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • Wow 1
  • Wrr 1
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.