Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Pick'em StarLadder Berlin 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o takich typach?  @ Ry!a w co byś celował ?   

@ Ry!  Dzięki przemyśle to jeszcze 

20190827133130_1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ NeQ. @ cloudn @ Rusek. @ LEGENDAR Tak na szybko burza muzgów. @ NeQ. dajesz NRG na 3:0 a pierwszy mecz graja z Renegades, Renegades jest mocne i to bardzo mocne. Pominałem NiP w swoim Pick'u bo wiadomo drama z Fifflarenem, co mogło odbić się na graczach więc celował bym w NiP i DreamEaters na 0:3 Co do Ence, szykuja sie do roszad i z tego co wyczytałem to AleksiB ma pojsc w odstawke, wiec zgranie moze nie byc na poziomie w Team. G2 nie pokazalo nic w ostatnich meczach ciekawego i na tym poziomie gdzie pierwszy mecz maja z NaVi, o ile S1mple nie bedzie gwiazdorzyl to ez dla NaVi, co do dalszych meczy nie widze by G2 wyszlo, bo jedynie SHOX i KennyS trzymaja poziom. Liquid i Astralis pewka, Mouse z Woxiciem i Faze w pierwszym meczu. Jestem za tym, że obie wyjda. Ale w pierwszym meczu za Mouse a sercem za Faze bo Neo. Vitality vs North, tutaj jest orzech do zgryzienia, ale bardziej jestem za Vitality, bo ledwo co weszli wiec teraz beda mieli parcie na Win. To takie moje czyste spekulacje, obstawiajcie jak chcecie, nie namawiam do niczego nikogo. 

@Edit: @ MisiuKoala Renegades jest mocne Wiec nie celowal bym w nich na 0:3 IMO

@Edit2: @ MisiuKoala Avangar, DreamEaters, NiP na 0:3 IMO 

To jest tylko moja opinia i stawiam Picke'm wedlug tego co napisalem, kazdy z Was ma swoj wlasny poglad na dane mecze i nikogo nie namawiam do obstawienia wedle moich predykcji. Zeby pozniej mi nikt nie pisal, ze przeze mnie Pick'em poszedl sie jebać XD 

• Legenda
Opublikowano

@ Ry! We zmień to Renegades bo wdpupcysz punkty.....

Spójrz ile mają przegranych pod rząd....

Nie uwierzę, że wyjdą z grupy z wynikiem 3-0 nie ma kompletnie żadnych szans, tym bardziej zestawiając ich z takimi teamami jak Astralis, Navi, czy Liquid.

image.png.0dec3ace144e056efc444d4cc5b7efbc.png

Ja mam pick, przewidywalny, ale stawiam, że bardzo pewny. Biorąc pod uwagę formę danych drużyn i ich styl gry, Navi od zawsze było mocne w grupie i z reguły niszczyło 3-0 w grupie, potem dostawało w playoffach. Jedynym rozsądnym pickiem jest, Liquid, Astralis albo Navi, sorry, ale taka jest prawda....

Co do 0-3, tak samo jak wy, stawiałbym na Dreameaters, ale pod koniec pokazali pazura, a np. Avangar ledwo się wyratowało od wylecenia z majora. Z resztą wacham się nadal pomiędzy Avangar a MIBR.

20190827145510_1.thumb.jpg.44dd482233d2d6754815de8460275ba1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ Karcok Ale Ty widze nadal nie rozumiesz, po co walic NaVi na 3:0, ekstra punktow za dobry typ na 3:0 nie ma, wystarczy wytypowac 5 druzyn ktore przejda dalej i challenge aproved. A jak NaVi bedzie 2:1 to pomimo tego, ze wyjdzie to i tak tego picka ci nie zaliczy. Pomysl logicznie. 

• Legenda
Opublikowano

@ Ry! Ty również nie rozumiesz do końca :D To jest major, tu był niespodzianki i będą zawsze.

Obstawiając na Najmocniejszy według mnie team, typu Navi = jestem w 90% pewny, że zrobią 3-0

Co ja mogę wstawić innego na 3-0? np. takie ence? mouses? Przecież i tak pewnie wyjdą, tylko nie z wynikiem 3-0, więc też na to sam wychodzi.

Opublikowano
15 minut temu, Karcok napisał:

@ Ry! Ty również nie rozumiesz do końca :D To jest major, tu był niespodzianki i będą zawsze.

Obstawiając na Najmocniejszy według mnie team, typu Navi = jestem w 90% pewny, że zrobią 3-0

Co ja mogę wstawić innego na 3-0? np. takie ence? mouses? Przecież i tak pewnie wyjdą, tylko nie z wynikiem 3-0, więc też na to sam wychodzi.

Nie zamierzam sie przekomarzac, ty masz swoje zdanie na ten temat ja swoje. Czas pokaze kto mial racje misiu pysiu :loffki::cry:

• Premium
Opublikowano

Ktoś ogląda Astralis vs NRG na de_train? xd

@ NeQ.no właśnie xd co to co za mecz

No i koniec 28:31

To co powtóreczka na nuke xd

• Haha 1
Opublikowano

@ Rusek. 28;31 xD

Ciekawe, który dobije ten rekord fragów. 56 chyba mówili

Rekord majorów w rundach podobno 31;28 

Taki szybki meczyk rozegrali xd

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Grzesiek napisał:

20190902022749_1.jpg

+1 Tyle że Bagiety > ENCE A Finał easy dla Na Vi. Jak Electronic zostanie w takie formie jak jest, a S1mple sie obudzi (a musi, bo takiej serii słabych map to u niego dawno nie pamiętam) to nie będzie co zbierać ;p

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Ry!

W porządku ;) A twój? Taki do przodu nie bądź, bo ci nie wpadnie astralis to też się żegnasz ;p

@ Ry! Navi spipcyło parę ważnych rund ;p Ale lepszy wykorzystuje błędy innych, więc NRG wygrało.

Pomimo iż Navi grało naprawdę nie najgorzej. Nie było to ich 100% możliwości, ale źle też nie grali.

Opublikowano

@ Ry! :default_ph34r: No nie powiem, trochę iksde :default_biggrin: A NaVi faktycznie na własne życzenie, dużo głupich klaczy przegranych nawet tych w przewadze (1v2, 2v5) No i electronic niestety trochę zgasł przez co wyszło jak wyszło. Maybe next time. :default_happy:

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.