Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o wszelakie propozycję i uwagi dotyczące COD MOD'a udzielać w tym temacie.

IP SERWERA: 145.239.16.113:27015

• Lubię to! 4
  • Haha 3
  • Donator
Opublikowano

Klasa Teleporter ma błąd w nazwie - Terepolter chyba, że tak ma być to nic nie gadam.

Z racji, że to cod to proponuję dodanie nietypowych map typu westwood, eldorado.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Hej dorzucę coś od siebie:

1.Opisałbym klasy i perki na forum w informacjach.

2.Dodałbym klase, która gra tylko pistoletem(proponuje p250) + obrażenia skalują się z inteligencją dla tego pistola.(możliwe, że takie klasy są ale jak sprawdzałem to nie widziałem, chyba że dla vipów).

3.Dodałbym klasę, która ma szansę na odbicie pocisku ileś procent i za odbicie dostaje dodatkowy exp.(tu można coś jeszcze pokombinować)

4.I może jeszcze jakaś klasa, która ma mniejszy rozrzut?(tutaj przyznam, że może taka klasa już jest)

Tak naszło mnie jak sprawdzałem serwer postanowiłem, że coś na szybko zaproponuje,jakbym pokombinował to bym wymyślił więcej rzeczy. Byłem dość długo adminem coda na katujemy, sporo rzeczy wiem. Jakiś nabór będziecie prowadzić? Ogólnie fajnie jak serwer powstanie i będzie aktywność jak za starych lat.

Pozdro ! :)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Witam,

Start serwera 23.08 -> 24.08 18:00- czy będzie ktoś, aby pomóc zapełnić?

Dziś kilka ważnych poprawek :D 

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

To ja wrzucę coś od siebie.

Błędy:
1. Strzelec wyborowy - Z tego co wiem powinien mieć 2 bronie przy sobie (ak-47 oraz M4), a tak właśnie nie jest wypada mu 1 broń na ziemie.
2. Monety - Nie otrzymuje się ich za zabójstwo/podłożenie paki/wybuch/rozbrojenie.

3. Wytrzymałość perku - Niby jest te 999999%, ale po co? Lepiej by było usunąć to bo i tak te punkty wytrzymałości nie spadają. A nawet jeśli jak będą spadać po nawet xx pkt wytrzymałości to się to raczej nie zniszczy. 

4. Zmienić nazwę klasy Terepolter na Teleporter tak jak kolega wyżej napisał. Oraz nie wiem, czy tak powinno być, ale jest opóźnienie przy tepaniu się (Chyba, że jest to zależne w jakiej odległości jesteś od gaśnicy to ok).

Propozycję:
1. Dodać defuse kit`a dla strony ct.

2. Moduł odrzutowy - Zwiększyć odepchnięcie, bo to wygląda jakby ktoś skakał w skoku w dal do tyłu :D.(np. Dać jakiś dystans na początku i dodać, że im więcej inteligencji tym większy dystans).

3. Posegregować perki w menu /perki. Aby to jakoś lepiej wyglądało (szybciej się będzie szukało w menu danego perku).

4. I tu taka wiadoma propozycja (Raczej to będzie dodane, ale wole zgłosić, bo może @ Erwin zapomni -.-) !rank, !top15 oraz jakaś topka graczy z największymi levelami.
5. To raczej propozycja na później jak się serwer rozkręci albo do przemyślenia. Dodać klany, które będą dawały statystyki typu kondycja, hp, wytrzymałość itp.

Tyle ode mnie. Jakbym coś jeszcze znalazł lub wymyślił to napiszę.

Opublikowano
23 minuty temu, Tugeza napisał:

To ja wrzucę coś od siebie.

Błędy:
1. Strzelec wyborowy - Z tego co wiem powinien mieć 2 bronie przy sobie (ak-47 oraz M4), a tak właśnie nie jest wypada mu 1 broń na ziemie.
2. Monety - Nie otrzymuje się ich za zabójstwo/podłożenie paki/wybuch/rozbrojenie.

3. Wytrzymałość perku - Niby jest te 999999%, ale po co? Lepiej by było usunąć to bo i tak te punkty wytrzymałości nie spadają. A nawet jeśli jak będą spadać po nawet xx pkt wytrzymałości to się to raczej nie zniszczy. 

4. Zmienić nazwę klasy Terepolter na Teleporter tak jak kolega wyżej napisał. Oraz nie wiem, czy tak powinno być, ale jest opóźnienie przy tepaniu się (Chyba, że jest to zależne w jakiej odległości jesteś od gaśnicy to ok).

Propozycję:
1. Dodać defuse kit`a dla strony ct.

2. Moduł odrzutowy - Zwiększyć odepchnięcie, bo to wygląda jakby ktoś skakał w skoku w dal do tyłu :D.(np. Dać jakiś dystans na początku i dodać, że im więcej inteligencji tym większy dystans).

3. Posegregować perki w menu /perki. Aby to jakoś lepiej wyglądało (szybciej się będzie szukało w menu danego perku).

4. I tu taka wiadoma propozycja (Raczej to będzie dodane, ale wole zgłosić, bo może @ Erwin zapomni -.-) !rank, !top15 oraz jakaś topka graczy z największymi levelami.
5. To raczej propozycja na później jak się serwer rozkręci albo do przemyślenia. Dodać klany, które będą dawały statystyki typu kondycja, hp, wytrzymałość itp.

Tyle ode mnie. Jakbym coś jeszcze znalazł lub wymyślił to napiszę.

Zobaczę co w mojej mocy. 

Monety wydaje mi się, że poprawione. Co do reszty lekka kombinatorka i o ile mi się uda z broniami jest bardziej troszkę skomplikowane. :D 

Klany oraz misje są pisane, czekam aż je otrzymam.. ;p

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 5 tygodni później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Witam!  Na początku @ Erwin kilka rzeczy musisz naprawić. :default_smile: Miłego czytania 

Widząc, że na serwerze są nowe rzeczy wszedłem na serwer w poszukiwaniu błędów i takie znalazłem.

Błędy:
1. Monety(kredyty) - Wpisując kill w konsoli lub zmieniając drużynę w momencie, gdy się żyje otrzymuję się 1 monetę.

2. Misje - Misje typu zdobądź X zabójstw działają tak samo jak napisałem wyżej, czyli zmieniając drużynę lub wpisując killa w konsoli otrzymuję się zabójstwo, które jest zaliczane w misji.

3. Monety(kredyty) - Tu chodzi o to co Ci kiedyś zgłosiłem. Nadal się ich nie traci kupując coś w sklepie.

5. Sklep - Nie wiem po co w sklepie w zakładce 4) Inne jest opcja kupna 20 monet za 30 000$ skoro nie można mieć więcej niż 16 000$.
Daje ss`a.

Spoiler

sklep.PNG.1dcbbeed7d144788d821e851ff9b5e43.PNG

Propozycje:

1. Wyłączyć Friendly Fire - Dlaczego? Dlatego, że w momencie kilkukrotnego zabójstwa swojego blokuję Ci dostęp do serwer na jakieś +/- 10min (Tak samo działa wpisując komendę kill lub zmieniając drużynę w momencie, gdy się żyję). Albo wyłączyć blokowanie wejścia na serwer.

2. Wyłączyć możliwość wykonywania misji, gdy na serwerze jest mniej niż 4 osoby (Uzgodnijcie sobie ile ma być), ponieważ można wykonywać 2 misje w 1 rundzie (np.  Podłożenie bomby + Zdobycie MVP lub przeżycie kilku rund nie ginąc (Oczywiście tu mowa o tym jak gra się samemu)). 

3. Alternatywą do tego co napisałem wyżej jest zmiana misji w następnej rundzie, czyli wybraliśmy misje np. Podłożenie bomby teraz wpisujemy !misje i chcemy wybrać misje na Zdobycie MVP, która zmieni się w next rundzie. 

W tym momencie to wszystko znalazłem. Niestety nie miałem pomocy 2 osoby, aby sprawdzić więcej misji. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
17 godzin temu, LEGENDAR napisał:

Na cod'a można dodać perk, który ogranicza rozrzut broni ;)

Dzięki, naprawione.

Małe zmiany:

- Usunięcie kosy z eventu monet (tzn. nie dostaje się już za zabójstwo z kosy monet)

- Zmienienie niektórych wartości z liczby 2 -> 1 (Wygranie rundy, kill, headshot, wygrana runda wszędzie otrzymuje się monetę, natomiast VIP dostaje za wszystko x2 czyli po 2 monety teraz).

- Zmiana w VIP -> na start defuser

- Zmiany w sklepie EXP'a:

[300 XP] | 5 Monet"
    [500 XP] | 10 Monet"
    [1000 XP] | 15 Monet"
    [1600 XP] | 20 Monet"

-> 

[300 XP] | 5 Monet"
    [500 XP] | 10 Monet"
    [1700 XP] | 25 Monet"
    [3500 XP] | 50 Monet"

- Zmiany w sklepie niewidzialności, grawitacji:

* Grawitacja 10 sekund

* Niewidzialność 5 sekund

*Ceny niewidzialności oraz grawitacji 45 -> 50. 

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Usunięcie dolarów, ponieważ i tak nic nie można z nimi zrobić

Usunięcie Portfela Turysty (powód powyżej)

Dodanie:

• Itemy:

- Scout Elite - 1/1 1/2 ze scouta.

- Oko saurona - Widzi niewidzialnych

- Sekret Assasina - Widzi niewidzialnych i ma niekończącą się amunicję.

- Nieśmiertelność - Po użyciu (przez 5 sekund) jest się nieśmiertelnym

• Klasy:

- Nieśmiertelny - Posiada MP7, Glocka - Moc: Po użyciu jest nieśmiertelny przez 3 sekundy.

- Assasin (Mega Premium) - Posiada Scouta, P250, Smoke - Ma 1/1 lub 1/2  ze Scouta.

- Zmiana Komandosa na Premium

@ Erwin

Edytowane przez clixxu.
  • Lubię to! 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.