Jump to content
dejmano

lagi i spadki fps

Recommended Posts

Zauwazylem ten temat; 

Mija jakoś 10 dni no i szczerze mowiac za bardzo efektów nie ma. Serwer ma wyczuwalne lagi przy graczach powyżej 20, ale przytrafiają sie tez przy mniejszej ilości. Nie da sie naprawde nic zrobić? usunąć jakieś zbędne pluginy (a na pewno takie są), normalnie fpsy są przy ~120,  a u mnie to dość spory spadek z 250/300. Przydałaby się opcja do wyłączenia huda, albo wgranie nowego z taką opcją, takie małe rzeczy a potrafią już podbić fpsy, a nie każdy chce mieć hud na ekranie przez całą mapę imo. I tak z innej beczki, może jakieś odświeżone modele vipa wpadną? nie wiem czy mam racje, ale gram tu od dłuższego czasu i jak dla mnie są cały czas te same od x miesięcy :default_happy:

• Like 2

Dziś wieczorem postaram się ograniczyć hud na ekranie zmniejszyć ilość pluginów . Pisałem z hostingiem to powiem jedno jest ścierwo ten hosting 1s1k.pl na zabijace mi lepiej serwer funkcjonował niż na tym hostingu co jest obecnie teraz 

Usunięto Kilka pluginów zbędnych 

Proszę sprawdzić  i napisać na pw steam bądż gg 

• Thanks 1
  • Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.