dejmano Posted August 18, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 18, 2019 Zauwazylem ten temat; Mija jakoś 10 dni no i szczerze mowiac za bardzo efektów nie ma. Serwer ma wyczuwalne lagi przy graczach powyżej 20, ale przytrafiają sie tez przy mniejszej ilości. Nie da sie naprawde nic zrobić? usunąć jakieś zbędne pluginy (a na pewno takie są), normalnie fpsy są przy ~120, a u mnie to dość spory spadek z 250/300. Przydałaby się opcja do wyłączenia huda, albo wgranie nowego z taką opcją, takie małe rzeczy a potrafią już podbić fpsy, a nie każdy chce mieć hud na ekranie przez całą mapę imo. I tak z innej beczki, może jakieś odświeżone modele vipa wpadną? nie wiem czy mam racje, ale gram tu od dłuższego czasu i jak dla mnie są cały czas te same od x miesięcy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Dziś wieczorem postaram się ograniczyć hud na ekranie zmniejszyć ilość pluginów . Pisałem z hostingiem to powiem jedno jest ścierwo ten hosting 1s1k.pl na zabijace mi lepiej serwer funkcjonował niż na tym hostingu co jest obecnie teraz Usunięto Kilka pluginów zbędnych Proszę sprawdzić i napisać na pw steam bądż gg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts