WHy NoT Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Twój nick: WHy NoT Nick admina banującego: consola Data/Mapa:nie wiem SteamID:STEAM_0:0:503859183 Serwer (mod): ONLY AWP Opis sytuacji: Chciałem zagrać Sobie tak o 10 rano, a tu ban za multikonto, na serwerze gram tylko na jednym koncie więc nie wiem. Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WHy NoT Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 mhm chwilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 To samo co w temacie: Także odczytaj moją wiadomość w tym temacie i się dostosuj do niej. UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts