CałyJa Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 - Nick, na którym grasz : CałyJa- Link do Twojego GT (gametracker) :https://www.gametracker.com/player/CałyJa/145.239.20.86:27125/ GT juz działa ;) - Znajomość AMX (1/10) :6/7- Ile masz lat : 19- Steam ID :STEAM_0:0:453620049 - Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: jak tylko jest to możliwe to wbijam na serwa - Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Tak za obrazę.. Na 7 dni stare czasy.. - Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak - Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Składam to podanie ze względu na to że niektórzy admini nie potrafią zapanować nad serwerem.. Oraz nie banują bo boją się co inni powiedzą ;) Ci co mnie znają i wiedzą jakim byłem adminem doskonale zdają sobie sprawę że serwer potrzebuje takich jak ja ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia . Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Można dać mu szanse +amx +wiek +chętny do pomocy - ban za obrażanie :( - mało Cie widze na serwerze Myśle ze pomoc nam sie przyda tylko wiecej czasu spedzaj na serwerze 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoki to marka Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Na Tak + Wiek + Były admin, dobrze się sprawował, więc czemu nie? O ile dobrze pamiętam były jakieś tam akcje z Tobą i "PaleWroty", ale miejmy nadzieje że bedzie cicho + Doświadczenie + Jakaś aktywność jest, bo widuje go @ Natalia . Bo może Ty mało grasz, albo gracie w innych godzinach :D Chill - wagon 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natalia . Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 21 minut temu, szejki szoooki napisał: @ Natalia . Bo może Ty mało grasz, albo gracie w innych godzinach :D Chill - wagon aaaajjj możliwe możliwe 🤭 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruda. Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Jestem na tak: +wiek +doświadczenie +aktywność +składka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Remik_92_Novy_ Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Niunia mi znana, adninował, ogarnia. Jestem na TAK. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVISIBLE Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Jestem na tak +był dobrym adminem + wiek + kultura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina.❤ Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Jestem na TAK. + wiek, + doświadczenie, + znany, + chętny do pomocy. Bana za obrazę nie ma co brać pod uwagę, nie tylko Ty wśród adminów takiego posiadasz, więc nie ma się co martwić. Powodzenia! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Jestem na duże TAK Znam mordka był już Adminem i bardzo dobrze się sprawował;);) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Masz szanse dużą byłeś dobrym adminem ale czasem swoje rogi pokazałeś wieć jak będzie to zobaczymy nie zmarnuj szansy którą ci daję bo to jedyna Odezwij się do mnie na steam lub do @ Gosia ?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted August 19, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 19, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts