Jump to content
CałyJa

Czy to powrót Całego ?

Recommended Posts

- Nick, na którym grasz : CałyJa
- Link do Twojego GT (gametracker) :https://www.gametracker.com/player/CałyJa/145.239.20.86:27125/   GT juz działa ;) 
- Znajomość AMX (1/10) :6/7
- Ile masz lat : 19
- Steam ID :STEAM_0:0:453620049

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: jak tylko jest to możliwe to wbijam na serwa 
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :  Tak za obrazę.. Na 7 dni stare czasy.. 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Tak 
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Składam to podanie ze względu na to że niektórzy admini nie potrafią zapanować nad serwerem.. Oraz nie banują bo boją się co inni powiedzą ;) Ci co mnie znają i wiedzą jakim byłem adminem doskonale zdają sobie sprawę że serwer potrzebuje takich jak ja ;) 

• Like 1

Na Tak

+ Wiek

+ Były admin, dobrze się sprawował, więc czemu nie? O ile dobrze pamiętam były jakieś tam akcje z Tobą i "PaleWroty", ale miejmy nadzieje że bedzie cicho

+ Doświadczenie

+ Jakaś aktywność jest, bo widuje go

@ Natalia . Bo może Ty mało grasz, albo gracie w innych godzinach :D Chill - wagon

• Like 1
  • Wow 1
  • I love it 1

Jestem na TAK.

+ wiek,

+ doświadczenie,

+ znany,

+ chętny do pomocy.

Bana za obrazę nie ma co brać pod uwagę, nie tylko Ty wśród adminów takiego posiadasz, więc nie ma się co martwić.

Powodzenia! :1x:

• Like 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.