Power of Shadow Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nick: DoN BaToN ID: STEAM_0:1:30969999 Nick banującego: Bodajżę plugin amxx ---> Tωιχмαχツ Długość blokady: 1 dzień Data i godzina otrzymania blokady: 17.08.2019 - 17:10:53 Powód blokady: cl_lw "0" Wyjaśnienia: Grałem wcześniej na czeskim gungame, który musiał zmienić mi to ustawienie - o czym nawet nie wiedziałem. Znacie mnie od paru dni i wiecie jak gram i że gram czysto. Co zrobiłem po otrzymaniu banika? - Zmieniłem ustawienie cl_lw z 0 na 1 (w configu). - Założyłem ten temat. Dlaczego powinniście mi wierzyć? - A czy ktoś, kto zamierza oszukiwać dołącza do gry ze steama i kupuje svipa na więcej niż 2 tygodnie? Odpowiedzcie sobie sami ;) Liczę na Waszą szybka reakcje. Link do bana: http://bany.katujemy.eu/bans/46787.html Pozdrawiam DoN BaToN Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 @ Karcok @ skp- przeniescie temat jak mozecie. edit/ zły wzór z jb, zastosuj się do wzoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Power of Shadow Posted August 17, 2019 Author Share Posted August 17, 2019 Przed chwilą, dem. napisał: @ Karcok @ skp- przeniescie temat jak mozecie. Wybaczcie, że pomyliłem działy. Moje niedopatrzenie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 17, 2019 Sponsor Share Posted August 17, 2019 @ DoN BaToN - No dobrze wszystko pięknie ładnie. Temat w złym dziale, został przeniesiony. Teraz znowu zły wzór? @ dem. @ DoN BaToN - Popraw wzór Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts