Jump to content
fatal1337

[Skarga] MasterGraif

Recommended Posts

Nick oskarżyciela: og olgierd
Nick oskarżonego: MasterGraif
IP lub SID oskarżonego: nie wiem skad mam wziac jego sida ani ip bo nie moge wbic na serwer 

Data i czas zdarzenia: 17.08.2019 12:59:59 
Przebieg sytuacji: powiedzialem cos przez mikrofon, a ze mam troche nizszy glos, pan admin (to ze nim jest dowiedzialem sie dopiero po banie, a gram tu od czasow h2k XD) postanowil sobie ze mnie zadrwic i mnie przedrzeźnić, to mu odpowiedzialem zeby wypie**alał i mnie nie przedrzeznial bo tego nie lubie, po czym zapytal "co ty do mnie powiedziales?" no to odpowiedzialem "to co slyszales" i dostalem za to bana na tydzien XD! niezłych osobników w administracji tu macie, ktorzy prowokują ludzi, a jak ktos cos odpowie dostaje banicje. Wiem ze admini maja wieksze prawa, ale to nie czyni ich nietykalnymi i chyba nie mają prawa zgrywać kozaków i sapać sie do graczy a potem ich banować za to, że nie dadzą sobie napluć w pysk i coś odpowiedzą ;)
Dowody: 
http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:509078991&advType=steamid&Submit

demka nie nagrywalem ani nic, to raczej tego nie udowodnie, ale byl przy tym drugi admin durus1109, ktory albo potwierdzi, ze mastergraif mnie sprowokował, a ja mu tylko odpowiedziałem na takim samym poziomie co on, albo będzie bronił kolegę admina i wszystkiemu zaprzeczy, zobaczymy ;)

• Like 1
  • Sad 1

Co ja mogę w skrócie powiedzieć.

Słyszałem jak narzekałeś na graczy jak graja i wyzywałeś, przyznam to że powtórzyłem po tobie jedno słowo ale to raz i gdy to powiedziałem nagle wyskoczyłeś do mnie z rykiem i mnie zwyzywałeś (wole nie pisać jakich słów użył) to wolałem ci dać bana niż się z tobą cackać.

Tyle z mojej strony 

Dziękuje i dobranoc 

• Like 1

Jest wspomina o mnie, więc chyba mogę się wypowiedzieć. 

Byłem przy sytuacji i nie mam zamiaru nikogo bronić. Fakt kolego coś tak do innych graczy miałeś, Master powtórzył po Tb 1 słowo (chyba 1 nie jestem pewien) i powiedział je zmienionym głosem, czyli chciał spowodować delikatna kpine z CB. (moje odczucie danej sytuacji) Jako gracz odrazu zaczęłes odpowiadać masterowi i on wklepal ci bana.  Moim zdaniem przesadził z długością i to o sporo. Tyle z mojej strony. Obaj panowie winni. 

Pozdrawiam 😉

• Like 1

Kara jak najbardziej słuszna, lecz @ MasterGraifprzesadził z czasem. Uznajmy, iż miałeś bana na 7 godzin i właśnie go zdejmuję.

Master banuj rozważniej i nie drwij z graczy, jeśli on narzekał i wyzywał było go zmutować/kicknąć.

Skargę uważam za rozwiązaną.

Zamykam.

• Haha 1
  • I love it 1

• 4 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.