fatal1337 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nick oskarżyciela: og olgierd Nick oskarżonego: MasterGraif IP lub SID oskarżonego: nie wiem skad mam wziac jego sida ani ip bo nie moge wbic na serwer Data i czas zdarzenia: 17.08.2019 12:59:59 Przebieg sytuacji: powiedzialem cos przez mikrofon, a ze mam troche nizszy glos, pan admin (to ze nim jest dowiedzialem sie dopiero po banie, a gram tu od czasow h2k XD) postanowil sobie ze mnie zadrwic i mnie przedrzeźnić, to mu odpowiedzialem zeby wypie**alał i mnie nie przedrzeznial bo tego nie lubie, po czym zapytal "co ty do mnie powiedziales?" no to odpowiedzialem "to co slyszales" i dostalem za to bana na tydzien XD! niezłych osobników w administracji tu macie, ktorzy prowokują ludzi, a jak ktos cos odpowie dostaje banicje. Wiem ze admini maja wieksze prawa, ale to nie czyni ich nietykalnymi i chyba nie mają prawa zgrywać kozaków i sapać sie do graczy a potem ich banować za to, że nie dadzą sobie napluć w pysk i coś odpowiedzą ;) Dowody: http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:509078991&advType=steamid&Submit demka nie nagrywalem ani nic, to raczej tego nie udowodnie, ale byl przy tym drugi admin durus1109, ktory albo potwierdzi, ze mastergraif mnie sprowokował, a ja mu tylko odpowiedziałem na takim samym poziomie co on, albo będzie bronił kolegę admina i wszystkiemu zaprzeczy, zobaczymy ;) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 17, 2019 V.I.P Share Posted August 17, 2019 @ MasterGraif Proszę o wypowiedź. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anubiakk Posted August 17, 2019 V.I.P Share Posted August 17, 2019 Co ja mogę w skrócie powiedzieć. Słyszałem jak narzekałeś na graczy jak graja i wyzywałeś, przyznam to że powtórzyłem po tobie jedno słowo ale to raz i gdy to powiedziałem nagle wyskoczyłeś do mnie z rykiem i mnie zwyzywałeś (wole nie pisać jakich słów użył) to wolałem ci dać bana niż się z tobą cackać. Tyle z mojej strony Dziękuje i dobranoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Durus Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Jest wspomina o mnie, więc chyba mogę się wypowiedzieć. Byłem przy sytuacji i nie mam zamiaru nikogo bronić. Fakt kolego coś tak do innych graczy miałeś, Master powtórzył po Tb 1 słowo (chyba 1 nie jestem pewien) i powiedział je zmienionym głosem, czyli chciał spowodować delikatna kpine z CB. (moje odczucie danej sytuacji) Jako gracz odrazu zaczęłes odpowiadać masterowi i on wklepal ci bana. Moim zdaniem przesadził z długością i to o sporo. Tyle z mojej strony. Obaj panowie winni. Pozdrawiam 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 17, 2019 V.I.P Share Posted August 17, 2019 Kara jak najbardziej słuszna, lecz @ MasterGraifprzesadził z czasem. Uznajmy, iż miałeś bana na 7 godzin i właśnie go zdejmuję. Master banuj rozważniej i nie drwij z graczy, jeśli on narzekał i wyzywał było go zmutować/kicknąć. Skargę uważam za rozwiązaną. Zamykam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts