Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Biore.Jaram.Kaszle.[t]

Imię: Michał

Staż na serwerze: oj nie pamiętam ale trochę już gram ;d 

Doświadczenie: Bardzo dobre  :)

Znajomość AMX [0/8]: 6/7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Ogólnie na innych serwerowaniach tak byłem na cod mod/dd2/ff2/BF i spisywałem się dobrze przepraszam ale nie doczytałem bardziej ;d

Dlaczego Ty?:Bo gram dość długo na dd2 i w ogóle nie ma admina a cziterów jest nie powiem jak nie na aim to na wh a admina wtedy nie ma i nie ma żeby ktoś wbił ich zbanować gracze uciekają. Gram codziennie więc mogę poświeć czas serwerowi.  :)

Kontakt:gg/forum/steam

STEAM: STEAM_0:1:3454841 

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

link do GT: http://www.gametracker.com/player/Biore.Jaram.Kaszle.%5Bt%5D/80.72.33.50:27190/

Opublikowano

@Edit z tego co widze , Steam nie posiadasz , podszywałeś się. masz wielkie NIE !

Opublikowano

Jestem za

Wiek, steam, rekrutacja trwa więc raczej nadal są potrzebni administratorzy, aktywny gracz.

Never. Nie ma czegoś takiego jak powody up! Taki jesteś leń ?

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

HAHA WIELKIE NIE!

Dopiero co zostałeś zdegradowany z rangi redaktora za podszywanie się pod kogoś na steam!

Na twoim profilu dalej widnieje ten steam pod którego się podszywasz, ja Ci radzę ogarnąc się, bo te podania które ludzie składają w przeciągu ostatnich 4 dni to jest śmieszne..

Edytacja.

Wysłał mi na Pw że kupił ten steam, miał wejść na niego bo mam prawdziwego [P]ytona w znajomych (bez skojarzeń -.-) i nie wszedł, JESZCZE WiĘKSZE NIE.

Edytacja

Zanim się wypowiecie zobaczcie to: http://scr.hu/50i1/kw0ja
Pozwolił?

Jeżeli było by to Prima-Aprillis, pomyślałbym, że żartujesz.
Opublikowano

HAHA WIELKIE NIE!

Dopiero co zostałeś zdegradowany z rangi redaktora za podszywanie się pod kogoś na steam!

Na twoim profilu dalej widnieje ten steam pod którego się podszywasz, ja Ci radzę ogarnąc się, bo te podania które ludzie składają w przeciągu ostatnich 4 dni to jest śmieszne..

Edytacja.

Wysłał mi na Pw że kupił ten steam, miał wejść na niego bo mam prawdziwego [P]ytona w znajomych (bez skojarzeń -.-) i nie wszedł, JESZCZE WiĘKSZE NIE.

Edytacja

Zanim się wypowiecie zobaczcie to: http://scr.hu/50i1/kw0ja
Pozwolił?

Udowodnij, że masz steam, a będę na Tak, jak na razie nie.

Opublikowano

Jestem na nie poniewaz nie mozna zaufac komus kto juz na samym poczatku klamal ze steam :)

• Właściciel
Opublikowano

Podanie odrzucone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.