1tapbyveoo Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Nick z serwera: _veoGOD Imię: Krystian Wiek: 16 Steam ID: STEAM_0:1:508473801 Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/_veoGOD/185.40.196.238:30049/ (Gram codziennie po 5h dziennie) Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Posiadam Admina na Dr Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/10 Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać Adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem młodą aktywną i chętną do działania osobą. Myślę że mogę się przydać na serwerze. Z tego co widze to mało adminów jest na serwerze a jako iż ja mam doświadczenie to chciałbym pomagać w pilnowaniu porządku. Chciałbym również likwidować graczy ze wspomagaczami gdyż psują całą rozgrywke oraz prowadzają nie miłą atmosferę na serwer. Wiele jest osób, które nie mają mutacji przez co nadużywają mikrofonu a nie kiedy wyzywają różnych graczy. Forum przeglądam kilka razy dziennie. kulturę trzymam na wysokim poziomie (mimo rzadkich wyzwisk, od jakiś graczy nie wdaję się w kłótnię). Plusem mojego wieku jest również to że nie pracuję, przez co mogę spokojnie spędzać dużo czasu na serwerze. Od września niestety do technikum, ale i tak myślę że te 2-3 h dam rade zagrać Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: +/- 5h dziennie Posiadasz mikrofon?: TAK (mikrofon sprawny) Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK Kontakt: steam/forum - https://steamcommunity.com/id/7319666/ Konto Prime?: TAK Blokada VAC?: NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 12, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 12, 2019 Takie jest moje zdanie: + wiek +/- znajomość obsługi admina - czas na serwerze.. chłopie, zastanów się przed składaniem podania.. w wymaganiach wyraźnie pisze "Minimum 10 godzin przegranych na serwerze." - ogólne GT, piszesz w podaniu, że na serwerze możesz spędzić +/- 5h dziennie? To patrz niżej. Dodam do tego kolejny - za forum i kolejne podanie skopiowane od @ Not t!k3rXDDDD Z fartem, Zdecydowanie na NIE. Edit. Faktycznie, GT z innej sieci XDDDDDD Dzięki @ KubeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted August 12, 2019 V.I.P Share Posted August 12, 2019 Powiem krótko... Śmiechłem, bo link do GT jest nie z tej sieci, no ten no XDDD -GT -posiadasz admina na innej sieci, a składasz kolejne podanie? -5h dziennie na serwerze? W życiu nie uwierzę Ogólnie jestem na NIE i wydaje mi się, że podanie jest napisane dla żartów. https://cache4.gametracker.com/player/_veoGOD/145.239.237.106:27130/ to jest twoje prawdziwe GT i kolejnym minusem w podaniu jest to, że kłamiesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusek. Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Zdecydowanie na NIE + wiek +/- znajomość obsługi admina - spędzony czas na serwerze "Minimum 10 godzin przegranych na serwerze." - wątpię żebyś dał radę grać +/- 5h dziennie patrząc na GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiker Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 xdddddddddddddddddddd 16 lat i kopiujesz podanie bo własnego nie chce ci się napisać? Czy moje podanie jest takie świetne? może podanie na redaktora napisze xd na nie -jesteś leniem w dlaczego ja zmieniłeś zamiast liceum do technikum xd -na serwerze spędzasz 5 h dziennie? cloudn wysłał ss co wszystko mówi -dojrzałość ( ciężko uwierzyć że masz 16 lat) - forum może napiszesz w końcu własne podanie a nie 2 osoba kopiuje jedyna aktywność na serwerze 21 minut w ciągu 1 tygodnia......... czemu piszecie podanie skoro macie tylko 21 minut wtf, zamiast pograć więcej pokazać jacy jesteście itp edit: Jeszcze jedno "Gram codziennie po 5h dziennie)" na na GT 21 minut wczoraj tylko a tak nic xddddddddd 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMAAAAA Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Score: 840 Minutes Played: 132 Score per Minute: 6.4 Posty: 1 - podanie no to tyle z minusów XDDDD @ Not t!k3r faktycznie XDDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted August 12, 2019 V.I.P Share Posted August 12, 2019 Odrzucam. GT ma być z tego serwera a nie innego. Nie kopiuj czyjegoś podania. Zdecyduj się, gdzie chcesz być adminem. Nastepne podanie możesz złożyć po 7 dniach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dewey Posted August 12, 2019 V.I.P Share Posted August 12, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts