yanicozck Posted August 10, 2019 Share Posted August 10, 2019 Twój nick: SHAMEEE Nick oskarżonego: HOT IP/SID oskarżonego: Godzina i data zdarzenia: ogółem Mapa: dd2 Screeny/demo: Opis sytuacji: adminek klatkujący nie wiem jak można mieć klatki w 2k19 w 1.6 ale to jest zabawne a najzabawniejsze jest to że gość daje bana na 5 jakiemuś typowi za KLATKI kurwa tak, Hipokryzja się wylała jak nie wiem ja dostałem bana w sumie za jedno słowo powiedziałem że gość jest "zjebany" i klatkuje także mi to tam lotto ale typ klatkuje niemiłosiernie, i jeszcze sepleni się jak nie wiem, mam nadzieję że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje, a on ogarnie sobie te klatki 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Gosia ?! Posted August 10, 2019 V.I.P Donor Popular Post Share Posted August 10, 2019 Ta skarga to chyba najlepsze co dziś przeczytałam Hipokryzja, bo ADMIN wykonał swoje obowiązki, banując gracza, no szok i niedowierzanie. I co? Mam zdegradować albo dać ostrzeżenie adminowi, który siedzi po parę godzin dziennie na serwerze i go pilnuje, za to, że ma klatki? Lagi są do ogarnięcia. @ HoT z tego co widziałam, to ping masz w miarę stały, więc lagi są spowodowane ubytkami FPS. Ogarnij sobie na internecie, jak je zwiększyć (komendy, ustawienia grafiki, itp.), żeby już później nie było takich śmiesznych skarg. Zamek. 9 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zawiszak? Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts