Jump to content
yanicozck

skarga hot

Recommended Posts

Twój nick: SHAMEEE
Nick oskarżonego: HOT
IP/SID oskarżonego: 
Godzina i data zdarzenia: ogółem
Mapa: dd2 
Screeny/demo: 
Opis sytuacji: adminek klatkujący nie wiem jak można mieć klatki w 2k19 w 1.6 ale to jest zabawne a najzabawniejsze jest to że gość daje bana na 5 jakiemuś typowi za KLATKI kurwa tak, Hipokryzja się wylała jak nie wiem

ja dostałem bana w sumie za jedno słowo powiedziałem że gość jest "zjebany" i klatkuje także mi to tam lotto ale typ klatkuje niemiłosiernie, i jeszcze sepleni się jak nie wiem, mam nadzieję że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje, a  on ogarnie sobie te klatki 

• Like 3
  • Haha 3

• Popular Post

Ta skarga to chyba najlepsze co dziś przeczytałam :cryingg:
Hipokryzja, bo ADMIN wykonał swoje obowiązki, banując gracza, no szok i niedowierzanie. I co? Mam  zdegradować albo dać ostrzeżenie adminowi, który siedzi po parę godzin dziennie na serwerze i go pilnuje, za to, że ma klatki? Lagi są do ogarnięcia. 

@ HoT z tego co widziałam, to ping masz w miarę stały, więc lagi są spowodowane ubytkami FPS. Ogarnij sobie na internecie, jak je zwiększyć (komendy, ustawienia grafiki, itp.), żeby już później nie było takich śmiesznych skarg. 

Zamek. 

• Like 9
  • Haha 2
  • Wrr 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.