Shaky Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Twój nick: Shaky Nick admina banującego: Tωιχмαχツ Data/Mapa: de_dust2 SteamID: STEAM_0:1:222630920 Serwer (mod): Only dd2 Opis sytuacji: - Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Powod: 'Anty Smoke' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:222630920' [AMXBans] Twoje IP: '31.0.122.182' [AMXBans] =============================================== To, że zabiłem przez smoke nie znaczy że mam Anty Smoke... Mogłeś chociaż ss zrobić i byś zobaczył że te smoke są widoczne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 @ Twixmax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Spoko po 17 wstawie :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twixmax Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Witam wszystkich zgromadzonych :)Chcę od siebie Dodać iż gra on Na Steamie a jak wszyscy wiemy na steamie przez smołki praktycznie nic nie widać. Pierwsze demko pochodzi z HLTV godzina 14:56-15:22 1:40- Pierwsza akcja sam rzuca sobie smołka a potem wszystko widzi i celnie trafia. 8:00- a tutaj graczy nie widział a wiedział że są.Ale to już bardziej pod WH podchodzi. 17.35-Ja nie mam pojęcia jak on go widział nawet ja go dostrzec nie mogę. Na początku tego 2 też nie było widać a już celował w jego stronę.20.15 tak samo ,Na steamie jest ciężko dostrzec że tam ktoś idzie a on bez problemu. 22.43 I powiedzcie mi jak on mógł widzieć Malutką główkę wystającą w piachu przez smołka? Chyba że okulary stępnia z 13 posterunku ma to może z nimi by widział xD Z demka HLTV było by na tyle.Ale akurat tą ostatnią akcje nagrywałem i ja więc ,Na moim demie też będzie widać że nie możliwe jest żeby tą mała główkę normalnie widział przez smołka. Od razu no początku dema jest ta akcja.Link do dwóch demek.----------->https://www37.zippyshare.com/v/iOQ9tAoS/file.html Podpisane są które od której rozpiski. Następne demo Autorskie Z 2 mapy. 2.10 Wszystko wie co tu dużo opisywać ,Też Pod WH .Ps Wiem że mam rozpisywać z Anty smołków ale przy okazji z WH. 4.15 też rzucił sobie smołka a i tak dalej go w piachu widział,Wiedział gdzie jest. 5.50 nie widział ich że idą anarchią a i tak czekał na nich, Bo wiedział że wyjdą. 11:10 Ciekawie mówił :) Dalej nie chciało mi się patrzeć na niego tylko bana wlepiłem i tyle. Pozdrawiam Twixmax Z dd2:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts