Bober Rottmayer Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nick:Bober Rottmayer Imię:Michał Wiek:17 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://cache.gametracker.com/player/Bober Rottmayer/145.239.237.170:27015/ Doświadczenie w adminowaniu:nie mam ale szybko się nauczę Znajomość sourcemoda [0/10]:2/3 Czy byłeś / byłaś już adminem?:nie Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:około 10h tygodniowo Dlaczego Ty?:Ponieważ byłbym aktywny dbałbym o porzadęk na serwerze tzn: brak toxic graczy, cheaterów,żeby za szybko nie rushować itp. Nie jestem pełnoletni co się z tym wiążę nie chodzę do pracy i spędzał bym dużo czasu na serwerze. Posiadasz mikrofon?:tak Kontakt:STEAM_0:1:115507883. SID:STEAM_0:1:115507883. Posiadasz konto Prime?:tak Akceptujesz regulamin admina?:(Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) Akceptujesz regulamin serwera?:(Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
clouud Posted August 8, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 8, 2019 Nie ten dział.. @ Awika.or someone else + wiek - GT, porażka..Jak dla mnie jesteś skreślony już na tym, ale nie podejmuję przecież decyzji . - podanie - doświadczenie - SM Na NIE. Nie wiem czemu ubiegasz się o admina na serwerze, na który w ogóle nie wchodzisz. Edit: już przeniesione, nevermind 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 8, 2019 Sponsor Share Posted August 8, 2019 - 0 Minut w ciągu ostatniego tygodnia i ty chcesz składać podanie? - Doświadczenie - Aktywność na forum - "Około 10h tygodniowo" Proszę Cie, bo padnę i nie wstanę. Na NIE 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
demxsosa Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 XD -GT -Ktoś cie zna? -SM -Doświadczenie -Nigdy cie na serwerze nie widzialem +Ogromny plus za to że mogłem przeczytać to podanie i się posmiać NA NIE 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Absolutnie na Nie - GT - SM - W Życiu Cię na serwerze nie widziałem - Doświadczenie - Wiek to chyba trochę kłamstewko - Podanie porażka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubeN Posted August 8, 2019 V.I.P Share Posted August 8, 2019 XDDDD Na NIE -GT -aktywności na forum -SM -Doświadczenie -Ani razu się nie odezwałeś na serwerze +Uśmiechnąłem się 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 8, 2019 V.I.P Share Posted August 8, 2019 Zacznij grac na serwerze, odzywaj się na czacie, daj sie poznać. Podanie odrzucam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 8, 2019 V.I.P Share Posted August 8, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni. Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted October 13, 2023 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted October 13, 2023 Temat w archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts