Efiks Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Twój nick: Efiks/ Nick podejrzanego: yayo/konrad STEAM ID podejrzanego: STEAM_1:1:499718475 / STEAM_1:1:454806775 Rodzaj cheata: wh i trigger / brak mutacji i obraza rodziny i graczy Data/Mapa: 13;00-13;30 [ jedno demko ] Serwer (mod): onlymirage Dowody: demko z tej godziny http://801.gotv.pro/srv53362/auto0-20190805-124226-284435981-de_mirage-Only_Mirage_Katujemy.dem.zip yayo dostal juz bana od @ BieluS @ Karcokod razu zgłaszałem razem z tym typem ponieważ yayo latał odpalony a wyszedł z serwera i nie wiedziałem, że wróci i otrzyma bana. I dostałby przy okazji muta. I tak wiem nie jest to dział do zgłaszania osób łamiących regulamin na mikrofonie. @ Karcok demko, a i jezeli mozesz to przerzuc do odpowiedniego dzialu temat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 5, 2019 Sponsor Share Posted August 5, 2019 @ Efiks - Nie za bardzo rozumiem. ten "konrad" ma zostać zbanowany za "brak mutacji, obraza rodziny i graczy"??? Dlaczego w takim razie zgłaszasz to w dziale "Zgłoś czitera"??? @ Efiks - W takim razie, gdzie są jakieś dowody? Załączone do tej całej sytuacji związanej z "konrad"? @ Efiks- Złóż nowy temat z poprawnym wzorem, tak jak powinno byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted August 5, 2019 Sponsor Share Posted August 5, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts