fajterka Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Twój nick:fajter` Nick admina banującego:nie wiem Data/Mapa:nie wiem IP/SteamID:VALVE_0 : 4 : 535365692 Serwer (mod):| KATUJEMY.EU | DD2 | VIP STEAM | RS TOP 15 | VIP 18-09 | SKINY | RANGI | LECZENIE | @ 1shot1kill.pl Opis sytuacji:'Wykryto celownik w AWP! 1' - nie wiem kto to jakis arus, zresztą wczoraj dostalem ssy, zostalem odbanowany a dzisiaj wbijam sobie pyknąć i takie coś. dla jasności, tutaj link do tematu z wczoraj - https://katujemy.eu/topic/35161-only-dd2-fajter/?tab=comments#comment-209633 Wycinek z konsoli:BUILD 1631 SERVER (0 CRC) Server # 202 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : arus [AMXBans] Powod : ' Wykryto celownik w AWP! 1 ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 535365692 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.242.142.150 ' [AMXBans] ===================================== 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted August 3, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 3, 2019 Pokryło Ci ip z graczem, który kiedyś dostał bana. Poleciało UB, wracaj do gry. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gosia ?! Posted August 3, 2019 V.I.P Donor Share Posted August 3, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts