Jump to content
top1wagrowiec

Unban

Recommended Posts

Witam, będę się starał dalej o ub, mam nadzieję, że w końcu ktoś coś z tym zrobi bo czekam już blisko 3 miesiące.

Twój nick: xCypuS_1337 Key-drop.pl

Nick admina banującego: CONSOLE 

Data/Mapa: Retake 8.05.2019

SteamID: STEAM_1:0:465479376

Serwer (mod):     ss                          

Opis sytuacji: Dostałem bana za multikonto, nawet jeśli dostawałem ub to dostawałem bana ponownie, drugie konto to smurf, który niedługo sprzedaje. Z tego miejsca proszę o odrejestrowanie konta Op3tany_ i odbanowanie xCypuS_1337 

Wycinek z konsoli: ss

Screenshot_20190526-125800.thumb.jpg.8b9b7a5cbd06ea3a14a1d6afe2b57b49.jpg

Screenshot_20190508-180008.jpg

Otóż nie zrozumiałeś mnie, gdy tłumaczyłem Ci to w pierwszym (chyba) odwołaniu. Bana za duplicate acc otrzymujesz, gdy Twoje ip internetu pokryje się z ip internetu kogoś, kto już miał bana bądź otrzymasz bana na serwerze, zrobisz nowe konto i spróbujesz na nim wejść.

Jeśli grasz legit to możesz grać nawet na 5 kontach, za multi konta banów nie ma.

Myślę, że wyjaśniłem, jeśli czegoś nie rozumiesz nadal to pisz do mnie na PW forum albo steam z pytaniami.

Tymczasem dostajesz unbana, zresetuj router i wracaj do gry. Jeżeli sytuacja się powtórzy będziesz musiał ogarnąć sobie u dostawcy internetu stały adres IP.

• Like 1

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.