top1wagrowiec Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Witam, będę się starał dalej o ub, mam nadzieję, że w końcu ktoś coś z tym zrobi bo czekam już blisko 3 miesiące. Twój nick: xCypuS_1337 Key-drop.pl Nick admina banującego: CONSOLE Data/Mapa: Retake 8.05.2019 SteamID: STEAM_1:0:465479376 Serwer (mod): ss Opis sytuacji: Dostałem bana za multikonto, nawet jeśli dostawałem ub to dostawałem bana ponownie, drugie konto to smurf, który niedługo sprzedaje. Z tego miejsca proszę o odrejestrowanie konta Op3tany_ i odbanowanie xCypuS_1337 Wycinek z konsoli: ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 @ Dudnes @ Dewey Jeśli możecie wypowiedzicie się na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 2, 2019 V.I.P Share Posted August 2, 2019 Otóż nie zrozumiałeś mnie, gdy tłumaczyłem Ci to w pierwszym (chyba) odwołaniu. Bana za duplicate acc otrzymujesz, gdy Twoje ip internetu pokryje się z ip internetu kogoś, kto już miał bana bądź otrzymasz bana na serwerze, zrobisz nowe konto i spróbujesz na nim wejść. Jeśli grasz legit to możesz grać nawet na 5 kontach, za multi konta banów nie ma. Myślę, że wyjaśniłem, jeśli czegoś nie rozumiesz nadal to pisz do mnie na PW forum albo steam z pytaniami. Tymczasem dostajesz unbana, zresetuj router i wracaj do gry. Jeżeli sytuacja się powtórzy będziesz musiał ogarnąć sobie u dostawcy internetu stały adres IP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted August 2, 2019 V.I.P Share Posted August 2, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts