FenixPL Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Imię : JakubWiek : 15 latStaż na forum : 16 dni Doświadczenie: Pracuję z różnymi programami graficznymi np. Adobe Photoshop CS6, Gimp. Mam wieloletnie doświadczenie w tym temacie. Dlaczego ty? : Realizuję pracę na czas, jest ona na poziome pod względem graficznym, jak i estetycznym. Nie ściągam prac lub nie zgapiam od innych. Jednym słowem jestem oryginalny! Twoje prace : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem na nie. Mówiąc "wieloletnie doświadczenie" masz na myśli dodaj tło + dodaj napis? Wszystkie te prace w połowie nie są twoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Dopiero co dołączyłeś do nas, daj się trochę poznać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts