Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Mr_Danio

Propozycja Rang

Recommended Posts

Witam tak jak w temacie chciałbym wprowadzić na forum kilka rang. Z racji tego ze sieć wyrosła już na profesjonalną przyda się na forum kilka nowcyh lecz pewnie dla was znanych rang a mianowicie.

1. Promotor / Reklamator - Osoba która ma za zadanie reklamowanie forum i dawać linki do reklam z każdego tygodnia np: 1 tydzień reklamowanie serwera DD2 ilość reklam do wykonania na osobę 40. Fora na których reklamują promotorzy mogły by się powtarzac przypuśćmy co 2 tygodnie. Każdy promotor za wszystkie bardzo dobrze wykonywane zadania mógłby zostać co miesiąc nagradzany Vipem na wybranym serwerze na okres 1 miesiąca.

2. Keordynator reklamowy- Osoba zajmująca się reklamatorami Sam pełniłem owe stanowisko kilka razy i wiem o co chodzi. Jest to osoba wyznaczająca ilość reklam do zrobienia dla danego serwera w danym tygodniu. Osoba ta dotrzymuję porzadku w działach przeznaczonych do reklamowania oraz zdaje relację Administracji o pracy i ewentualnym przyznaniu nagrody dla najlepszych promotorów. Osoba ta takze mogła by być nagradzana za swoją pracę Vipem / Klasa premium na wybranym servie.

3. Junior Admin - Pewnie wiecie co to za ranga jest ona umieszczona zaraz po właścicielu i Vice Administratorowi. Osoba ta ma ograniczony dostęp do Panelu Administracyjnego. Jest to tak zwana lewa ręka Administratora osoba pomagająca użytkownikom / Pilnująca porządku na forum osoba ta może przyjąć bądź odrzucić podanie za zgoda Administratora bądź jezeli wychodzi w 100% pozytywna opinia bądź negatywna. Chyba większość z was spotkała się z tą rangą i wie jakie są jej cele i obowiązki. 

Myślę że ranga się przyda na forum w 100% na tą rangę nie czegoś takiego jak rekrutacja jest to ranga na którą wybrane i zasłużone osoby moga dostać awans od administracji za swoje starania oraz prace na rzecz sieci. Nie chodzi mi o to aby od razu ktoś dostał ta rangę lecz na forum moze być i gdy administracja wybierzę godną osobe na to stanowisko powierzy jej właśnie ta rangę .

4. Global Moderator- Kolejna ranga którą większość powinna znać. Jest to ranga o stopień wyższy od moderatora i ma taki sam dostęp do pamelu moderatora oraz takie same prawa. Jak smai wiemy zbyt pochopną decyzją moze być awansowanie kogoś z moderatora na Vice Administratora bądź Junior admina jezeli zostanie wprowadzony. A dzięki tej randze każda osoba może zostawać stopniowo awansowana. Na tą rangę także nie ma rekrutacji osobę na to stanowisko wybierała by wspólnie Administracja sieci !

I tu to samo nie chodzi mi o to żeby dawać tą rangę od razu komuś moze ona być w legendzie ale dostanie ją osoba która na nią zasłużyła swoją praca i zaangażowaniem w życie sieci. 

Np: jest 5 modów i przez najbliższy miesiąc może być ich dalej 5 lecz administracja moze wypatrzec kogoś z moderatorów bądź użytkowników kto na tą rangę zasługuje i np będzie dalej 4 modów i jeden G@. Sami wiecie o co chodzi ;)

Mam nadzieję że propozycja zostanie przyjęta i zostaną dodane wszystkie rangi oraz zachęci to was do jeszcze większego starania ;) 

• Owner

Reklamator? powiedz mi kto by się na to pisał ...

Keordynator reklamowy ? a może zróbmy jeszcze Admin DD2 Hard, Admin DD2 Medium, Admin DD2 EASY.

Junior Admin? jest administrator i zastępca, a tak krótko mówiąc junior admin inaczej oznacza zastępce ale dużo sieci tego nie może pojąć. 

Global moderator? po co skoro moderatorzy mają dostęp do moderowania wszystkich działów więc jaki sens robić global moderatora.

• Like 1

3. Junior Admin - Pewnie wiecie co to za ranga jest ona umieszczona zaraz po właścicielu i Vice Administratorowi. Osoba ta ma ograniczony dostęp do Panelu Administracyjnego. Jest to tak zwana lewa ręka Administratora osoba pomagająca użytkownikom / Pilnująca porządku na forum osoba ta może przyjąć bądź odrzucić podanie za zgoda Administratora bądź jezeli wychodzi w 100% pozytywna opinia bądź negatywna. Chyba większość z was spotkała się z tą rangą i wie jakie są jej cele i obowiązki.

To jest u nas Vice Administrator

4. Global Moderator- Kolejna ranga którą większość powinna znać. Jest to ranga o stopień wyższy od moderatora i ma taki sam dostęp do pamelu moderatora oraz takie same prawa. Jak smai wiemy zbyt pochopną decyzją moze być awansowanie kogoś z moderatora na Vice Administratora bądź Junior admina jezeli zostanie wprowadzony. A dzięki tej randze każda osoba może zostawać stopniowo awansowana. Na tą rangę także nie ma rekrutacji osobę na to stanowisko wybierała by wspólnie Administracja sieci !

Nieeeeeee

Z resztą jestem na tak

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.