Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: ciastek

Nick admina banującego:-

Data/Mapa: 26/07/19 15:19:57

SteamID: STEAM_0:1:46382416

Serwer (mod): Retake                              

Opis sytuacji: Kiedy wchodziłem na serwer wyskoczyła informacja o tym ze zostałem zbanowany. Kiedy mój kuzyn zapytał Admina z innego serwera tej samej serwerowni to powiedział ze to ban za to ze inna osoba o nicku ciastek cheatowała na serwerze i administracja pomiliło go ze mną.

Wycinek z konsoli:

Edytowane przez ciastekxx
Zły SteamID
Opublikowano

Nikt go nie pomylił, bo "konsola" nie banuje za nick, tylko po adresie IP, a na Twoim są trzy bany, łącznie z Twoim.

Ten z Twojego konta ściągam, natomiast w Twojej gestii leży ogarnięcie swojego IP na stałe, bo w tym przypadku, będziesz przejmować czyjeś IP (być może osoby zbanowanej po raz kolejny) i mieć ten sam problem.

Także w gwoli ścisłości jeszcze, najbliższe wejście na serwer po moim UB będzie miało identyczny skutek - dostaniesz bana za duplikację konta.

Więc bądź tak miły i zmień sobie najpierw to IP po kontakcie z Dostawcą internetu.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.