.:Tomek:. Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witam chciałbym zaproponować dodanie opcji 2 perków. Np. Perk1 : Tytanowe naboje Perk2 : Niewidzialność diabła itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Perki są bardzo odpowiednie na typ tego serwera :) Jestem Za ich wprowadzeniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem na nie takie bajery to na cod modach 7k+ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Nie przesadzaj, że tytanowe naboje nie mogę być na codzie 801?? Przecież to można ustawić jakie obrażenia dodaje perk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 A więc Tomek, jestem neutralny zarazem to na wyższe lvl'e ale też można zrobić mniejsze statystyki. Edytuj post i napisz co one dają, aby nasi gracze wiedzieli co oceniają. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Jestem za wprowadzeniem tych perkow :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Witam chciałbym zaproponować dodanie opcji 2 perków. Np. Perk1 : Tytanowe naboje Perk2 : Niewidzialność diabła itd. Po co 20 tych samych perków ? 1. Zadajesz 10(+int) obrazen wiecej 2. Najwyraźniej mało grasz na serweie skoro nie wiesz jakie perki są, taki perk już istnieje. a to "itd", nie wiem co znaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja Odrzucona Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts