Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Bober Rottmayer.
Imię:Michał.
Steam ID: STEAM_0:1:115507883.
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):1410/6344 , 1063 punkty, 114 zabójstwa, 105 śmierci, 1 asysty,  KDR 1.08,0 tks , 326 MVPs.(nie wiem jak sprawdzić ile czasu mam spędzonego na serwerze.)
Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Nie mam ,ale postaram sie szybko nauczyć
Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5/6
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ dbał bym o ogólny porządek na serwerze, Michał 17 lat pasja boks i gry komputerowe.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Około 14h tygodniowo.
Posiadasz mikrofon?:  tak
Akceptacja regulaminu admina/serwera:(Akceptuję regulamin admina | regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał)
Linki do poprzednich podań: to jest 1 podanie.
Kontakt: STEAM_0:1:115507883
Konto Prime?: Tak
Blokada VAC?: Nie

• Zasłużony
Opublikowano

U mnie to wygląda tak...

- Estetyka podania

- Ziomek, ty piszesz podanie w wątku Rekrutacja na admina ONLY MIRAGE, wzór podania na ARENA 1vs1 jest TU.

- Konto pod podanie (Czas online31m 13s, Zawartość1)

- W punkcie Czas spędzony na serwerze (GT i Stats) miałeś wysłać przynajmniej linka do swojego GT na serwerze, tzn.: https://www.gametracker.com/player/Bober Rottmayer/145.239.237.170:27015/

ale to i tak nieważne, bo napisałeś podanie nie tym wzorem, co trzeba. Poza tym, wnioskując z tego GT wychodzi na to, że nie masz 15 godzin na serwerze, chociaż w WYMAGANIACH jest napisane minimum.

Więcej nie będę wygrabiał.. pograj, poczytaj trochę forum, zapoznaj się z nim, nabierz doświadczenia

Na ten moment jestem na NIE.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
Cytat

Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):1410/6344 , 1063 punkty, 114 zabójstwa, 105 śmierci, 1 asysty,  KDR 1.08,0 tks , 326 MVPs.(nie wiem jak sprawdzić ile czasu mam spędzonego na serwerze.)

XDDDDD

1 godzinę temu, cloudn napisał:

- Ziomek, ty piszesz podanie w wątku Rekrutacja na admina ONLY MIRAGE, wzór podania na ARENA 1vs1 jest TU.

XDDDD

Cytat

XDD

Cytat

Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ dbał bym o ogólny porządek na serwerze, Michał 17 lat pasja boks i gry komputerowe.

To niezłe kilka zdań, zaczynane od "ponieważ" i oddzielanie zupełnie dwóch różnych tematów przecinkiem.

No chyba więcej nie trzeba, na nie.

• Haha 1
  • Premium
Opublikowano

Yyyy wiec tak

JESTEM kurde balans na NIE;

+wiek

-iq xD

-forum

-SM to w koncu 5 czy 6? 

• Haha 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.