Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ☪ TÜRK ☪

Nick admina banującego: Pat Wojtyła

Data/Mapa: 2019-07-22 17:39:30

SteamID: STEAM_1:1:53307569

Serwer (mod): ★ ARENA 1v1 ★145.239.237.170:27015                           

Opis sytuacji: Sorry if you don't understand, I use a lot of google translate and I don't speak polish. I was playing on this server and I really liked it and I was having a blast playing it. I was having some lucky shots, nothing extraordinary. Then suddenly i got banned by this Pat Wojtyla admin for "multi-hack". I've never cheated and never will. I also did a shadowplay because someone shot me very suspiciously. Here's a link to the video: https://youtu.be/9HyWr1yE-JA

Wycinek z konsoli: I think you mean this: Disconnect: You have been banned by this server, check https://Katujemy.eu/ for more info

• Wow 1
Opublikowano

Dlaczego @ Pat Wojtyła dałeś bana za czity na tydzień? Jakiś problem z taryfikatorem?

Cytat

4. Używanie czitów - PERM

Rozpisuj demko i to już.

• Haha 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA

rozpisuje to demo bo za kazdym razem jak wchodzilem badz tez bylem pod komenda /ukryj to szanowny turek (bo tak na niego zaczeli mowic) nic nie mial, nie wychodzil z prefire ani nic dlatego spolecznosc serwera wskazala mi to demo (duzo ludzi skarzylo sie ze cos ma dlatego postanowilem obejrzec to demko ponizej):

http://550.gotv.pro/srv55912/auto0-20190722-163615-1702313010-am_banana_KAT_x-_______Katujemy.eu___Arena_1v1_____128_TK______ws__knife_____Unikat__1shot1kill.pl.dem.zip

a i nie moge dac wiecej jak tydzien bo serwer nie ma opiekuna a dudnes na urlopie czyli po prostu nie mam permisji

0:50 prefire

2:30 kolejny prefire nawet nie wiem skad on wiedzial ze przeciwnik bedzie tam czekal ale okej

3:10 nagle celownik mu na glowe przeskoczyl *zdumiewajace*

4:04 znowu to samo z celownikiem

6:50 znowu to samo, od razu wcelowany i hedzik 

7:25 prosze teraz mi powiedziec skad on mogl wiedziec ze jest afk i od razu zrashowal i go zabil? skad on to wiedzial? (to moja ulubiona akcja)

7:40 chcial zrushowac, cofnal sie i od razu z prefirem *wow*

8:47 prefire przez sciane

9:15 ledwo wychylil i juz head

9:40 chwile przed wychyleniem juz strzelil

9:50 znowu wiedzial jak wychylic i gdzie jest przeciwnik

10:15 znowu ledwo co wychylil a ten juz zabil *refleks boga*

11:57 wiedzial ze przeciwnik tam pojdzie i ze tam ma celowac? watpie

12:50 znowu to samo co wyzej

13:27 znowu wiedzial gdzie bedzie przeciwnik i jak ma wychylic

14:15 znowu mu ten celownik nagle sie na glowie znalazl

15:20 znowu wiedzial gdzie przeciwnik

15:44 udana proba skanu gdzie nie wiedzial ze przeciwnik akurat wtedy bedzie szedl

16:28 znowu refleks boga i celowal na niego przez sciane (jakies 8s wczesniej)

16:37 znowu mu celownik na glowe drgnal

17:12 znowu chwile przed wychyleniem strzelil

18:25 nie wiedzial o tym ze przeciwnik bedzie go rushowal a ten go od razu z prefire wita *szok*

to tyle ode mnie

dziekuje pozdrawiam

P.S. dajcie mi juz ta permisje bo wielu cheaterow nie moglem zbanowac na wiecej jak tydzien :(((

• Lubię to! 4
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA 

Administratorzy którzy są na okresie próbnym nie mogą dawać permów, dlatego jak możesz to wszystkie bany które nadał @ Pat Wojtyła za cheaty możesz przedłużyć do perma, bo normalnie wysyłało się nicki opiekunowi, ale jest na urlopie tak samo jak Dudnes, więc chyba ktoś z UBT powinien to zrobić, żeby cheaterzy nie wchodzili na serwer ponownie po tygodniu, chyba że @ Pat Wojtyłazapisał wszystkie nicki cheaterów tak jak powinien to robić więc może ci podesłać. 

@ EXTREMAAAAAspoko wiem że nie musisz i że prawdopodobnie nie wiesz, pisze o tym bo wiem że hot man ma dużo na głowie i głupio było mu zawracać głowie jakimiś przedłużeniami banów, więc jeśli wy macie dostęp do SB to możecie przedłużać bany, bo głupio by było jakby cheater sobie wbił po tygodniu na serwer. Także jeśli @ Pat Wojtyła masz liste to podeślij ją do kogoś z UBT, a jak nie masz to zacznij ją po prostu robić, tak dla jakości graczy. 

@ EXTREMAAAAA Demko sprawdź jak będziesz miał czas, ja się w to nie mieszam i nie będę dysponował twoim czasem.  Co do informacji o przedłużaniu banów w dziale UBT, to faktycznie by się przydała.

@ EXTREMAAAAAMówiłem Patowi żeby robił taką liste, jeśli jej nie zrobił to trudno, a sprawdzać wszystkie bany za cheaty które są od 8 lipca to trochę średnio w tym SB bo troche by tego było, chyba że ci się chce ale wątpie xD, ja nie naciskam bo mi samemu by się czegoś takiego nie chciało robić.

• Haha 1
Opublikowano

Patrz se po ścianach gdzie indziej, bo celowanko przez ściane i idealny strzał w głowę, przy różnych pozycjach przeciwników, to jest XD

Miłego dnia, Panie Turk z IP z Polski.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.