Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje żeby:

1 limit awp do 20% ludzi w druzynie 

2 no block pzez 5 sec

3 dodać punk to regulaminu żeby toxiki dostawali silence na  minimum 7d 

• Lubię to! 3
Opublikowano

1.ESP dla admina na ukrytym 

2.no block

3.sklep z innymi modelami, inny wygląd granatów i swoje własne Pety 

• Lubię to! 2
Opublikowano

1. Naliczanie rankingu od 50kili. Sprawa prosta cheater niszczy statystyki a żeby 50 kili zrobić trzeba co najmniej 2 mapy zagrać. Przez co szansa wykrycia wzrasta i nie psuje graczą rankingu.

2. Strata punktów w rankingu. Jestem od 3 miesięcy top1 z najwyższym k/d na poziomie w tym miesiącu 3-2,95 w tamtym miesiącu 4.0. Moja przewaga nad 2 graczem w topce to 300pkt. Zabije mnie jakiś "maciuś" i tracę po 10pkt. Zabije mnie świeżak tracę 15. Jak ja go zabije zyskuje 2+1 za heada. Więc na poziomie 4.0k/d więcej niż 2500pkt nie jest możliwe do wbicia. Gracze którzy próbują się ścigać ze mną w rankignu a "nie są" powiedzmy tak dobrzy "jak ja" :) po prostu nie mają szans w rywalizacji o top1. A i jeszcze nóż do tego, pistolka ja sam vs 5 i lecą na mnie z kosą zabiją mnie -30/40pkt. Proponuje Kill +2 Śmierć -2 Kosa +4 Śmierć z kosy -4 Head +3 +First Blood +5.

3. Ekonomia, bez vipa gra nie ma sensu. Typowe pay to win. Zmiana ekonomi na starą czyli 3200 za runde wygarną  i 300 za killa z rifla, 600 z pma, 300 z pistola 100 z awp. Odebrać vipom granat odłamkowy na pistolce a dać 2 flesze i smoke.,

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Panowie a może jakiś turniej miedzy Administracja Katujemy.eu albo jakiś turniej miedzy graczami serwera FFA??

Jakies nagrody by się ogarnęło i można coś zrobić na sierpień?? Jak Wy zapatrujecie się na takie coś?

• Uwielbiam 3
Opublikowano (edytowane)

1.Zablokować P90

2.wprowadzić antyrusha 

3.dodać mape cobblestone (STARA WERSJE)

4.dodać sklep i kredyty za które będzie można coś kupować  w sklepie 

EDIT to może tylko na mirage

Edytowane przez MisiuKoala
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.