Neme Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jest chyba 4 w Administracji, a nikogo nie ma o 22 + dzieci w ct blagam was no , wbijcie na serwer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Neme, ależ prosiłbym cię, abyś nie pisał bezsensownych tematów. Ja bym siedział teraz na Serwerze, ależ nie moge wbić, ponieważ mam problemy z Cs'em. A chciałbym ci powiedzieć, że Administracja ma też własne życie, więc troszeczke umilcz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 ^^ Ja wiem, ze ma wlasne zycie rozumiem cie, ale powinien ktos pilnowac serwera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted January 20, 2015 Donor Deserved Share Posted January 20, 2015 Zacznijmy od tego, że skargi tego typu są z góry przegrane. Administracja rzeczywiście ma własne życie, własne potrzeby i własne zachcianki. Co do Ciebie Różyk to proszę abyś przestać nadużywać słowa "ależ", jest to uporczywe przy czytaniu wypowiedzi a wręcz irytujące. Psuje to również szyk zdań i ich sens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Brak wzoru;) Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts