Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż wczoraj wchodze zeby pograc sobie awp na serwerze 145.239.19.205:27015 , i wyskakuje mi że mam bana. Kalega który wcześniej wbił na serwer mówi o duplikacji konta. Ja na tym serwerze grałem tylko na tym koncie i nie mam dlaczego jest ban jak duzo godzin rozegrałem bo grałem na tym koncie juz z pare miesięcy.

Twój nick:lowesely

Nick admina banującego:Benedykt

Data/Mapa:2.07.2019/3/07/2019 nie pamiętam dokaładnie czy to było przed 24 bo dopiero wrósciłem z roboty, a mapa to odrazu miałem bana 

SteamID:STEAM_0:0:455971625

Serwer (mod): ONLY AWP 145.239.19.205:27015

Opis sytuacji: opisany jest na początku mojego wątku

Opublikowano

Ban od admina Benedykt XVI już dawno temu minął, bo był dziesięciominutowy i w dodatku dostałeś go w czerwcu.

Co do Twojego adresu IP, to jest ban na nicku ZUN (identyczne IP jak na nicku lowesely) z godziny 23:16.

Jak ja to widzę: dostałeś perma, wbiłeś na drugie konto i chciałeś grać na aktywnym, ale Ci nie pykło.

Cytat

i nie mam dlaczego jest ban

No to już wiesz, dlaczego masz bana.

Jeżeli chcesz się odwoływać, to zrób to odwołując się najpierw do bana od Benedykta, a tymczasem odrzucam, bo to odwołanie dotyczy grania na aktywnym banie, na drugim koncie.

Pozdrowionka.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.