Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: MistiQue

Nick admina banującego: Robson

Data/Mapa: 21:08 / 01-07-19

SteamID: STEAM_1:0:506571904

Serwer (mod): Only Mirage

Opis sytuacji: Opis jest taki, że go nie ma. Ban i tyle. Chciał sprawdzić i sprawdził 

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>ROBSON</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.
Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś permanentnie zbanowany na tym serwerze.</font><br />Admin: <b><u>ROBSON</u></b><br />Powód: <b><u>wh</u></b>.

Link: http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:506571904&advType=steamid&Submit

Tak więc skoro moderatorzy mają kompletnie wypierdolone na zgłaszany post to tworzę drugi temacik. Możecie warnować ostrzegać czy co tam najlepiej potraficie robić mi tam rybka

Odpalony nie jestem i chcę aby ktoś inny sprawdził demko a nie koleżka robsona czy innego tam śmiesznego admina

Antyrozpiskę dałem w poprzednim temacie więc dam ją i tutaj 

27:00 Ja tu nie widzę nic nadzwyczajnego no ale okej 

28:00 Wcelowany to tak średnio bym powiedział, jakiś dziwny pref z dgl jak milion innych w poprzednich meczach. Często tak robiłem w pałacu 

28:30-28:51 Na samym początku czasówki odpisywałem na steam (pewna osoba może to potwierdzić jeśli jest taka potrzeba) a że biegał w tym miejscu to nie moja wina. Pod koniec czasówki chciałem wracać żeby zabić skracających rampę, których UWAGA usłyszałem. ALE ten ct tupnął i wyraźnie to słychać więc nadal nic interesującego

33:00-33:13 Tutaj pierwsza podejrzana akcja jak teraz na to patrzę BUT czysty przypadek gdybym miał wu ha raczej nie mógłbym się powstrzymać żeby nie strzelić mu w głowę 

33:59:34:06 Hemmmmm. Kolega obok sę z nim strzelał więc nie jest ciężko stwierdzić gdzie on się znajduje + radar (Może i jestem rakiem ale umiem z niego korzystać xD) 

35:20 Random spojrzenie. Popatrz na swoje demka a też znajdziesz kilka takich :v

37:00-37:18 Ten CT na drewnie tupał w pałacu (nie wiem jak ty ale ja go słyszałem) chwilę potem słuchać odgłos wchodzenia po drabinie. Pomyślałem że zszedł pod drewno. Taka sytuacja 

Tyle :) 

Ecko po to żeby głupi miał zagadkę :) 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To nie moja sprawa lecz zostałeś zbanowany więc po co piszesz kolejne odwołanie jak tylko zawracasz głowę UBT ??

Tu masz linka do odwołania :

Edytowane przez Ecko!
  • Premium
Opublikowano

Z konsultacji z @ EXTREMAAAAA jedna akcja nie była podejrzana reszta jest spalona. Najlepsze akcje to masz 28 min,  28:30, 33:59, 38. Te akcje masz kozackie, albo jesteś taki jak nasz wspaniały pro gamer Biały z VP tylko Ty jesteś po mefedronie i słyszysz więcej niż to możliwe. 

Ban zostaję tak jak w tamtym odwołaniu.  Miłego wieczoru. 

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Premium
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.