Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakładam ten temat, gdyż chciałbym poruszyć kwestię dodania kilku małych map, na momenty gdy jest mało graczy na serwerze.Nie dużo max 3 mapy awp_india, aim_map czy aim_crazyjump. Możecie również podawać swoje propozycje ;) Myślę ze by się to przydalo ;)

Opublikowano

Male mapy juz byly ale zostaly usuniete z serwera nie wiem czemu w sumie tak admini zarzadzili. Ja wnioskuje o to co powyzej oraz fy_snow, poolday

Opublikowano

Tak jak UP. Male mapy były dodane. Ale jesteś za ponownym dodaniem. Gdy jest mało graczy i jakaś wielka mapa to jest utrudnienie.

Opublikowano

Niby można by było je wgrać ale co by się działo przy serwerze full.. Neutral co do tej propozycji.

Opublikowano

pingwin dobrze mówi, kiszka by była jakby przy full serwerze w vote wybrali aim_map czy fy_snow, ale nie sadze by zdarzało się to często

• Właściciel
Opublikowano

awp_indie i jakiegoś aima można w sumie wgrać, ewentualnie można dorzucić jakieś usp, diegle 

Opublikowano

Astral sądzę że wgranie troszkę większej ilości map małych by nie zaszkodziło, sam mogę zrobić paczkę z mapami i wstawić gotową - ja osobiście napewno dodał bym fy_pool, fy_snow, aim_crazy_jump, awp_india, te napewno nie pamiętam nazwy 2 jeszcze wg mnie najlepszych map ale bym znalazł i wstawił wszystkie ;)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

• Właściciel
Opublikowano

Wgrałem 4 małe mapki, myślę że tyle wystarczy

awp_map
aim_map_usp
aim_map
awp_india
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Propozycja przyjęta

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.