never Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Witam, zakładam ten temat, gdyż chciałbym poruszyć kwestię dodania kilku małych map, na momenty gdy jest mało graczy na serwerze.Nie dużo max 3 mapy awp_india, aim_map czy aim_crazyjump. Możecie również podawać swoje propozycje ;) Myślę ze by się to przydalo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LONGeR Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem jak najbardziej na tak:) Czesto grywam nocami i jest mało ludzi i by sie przydały takie mapy w tym czasie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asq Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Male mapy juz byly ale zostaly usuniete z serwera nie wiem czemu w sumie tak admini zarzadzili. Ja wnioskuje o to co powyzej oraz fy_snow, poolday Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Tak jak UP. Male mapy były dodane. Ale jesteś za ponownym dodaniem. Gdy jest mało graczy i jakaś wielka mapa to jest utrudnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Niby można by było je wgrać ale co by się działo przy serwerze full.. Neutral co do tej propozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 pingwin dobrze mówi, kiszka by była jakby przy full serwerze w vote wybrali aim_map czy fy_snow, ale nie sadze by zdarzało się to często Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 awp_indie i jakiegoś aima można w sumie wgrać, ewentualnie można dorzucić jakieś usp, diegle Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Również jestem na tak ^.^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiseczitekjestem Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 @Pingwin Przecież jest taki plugin by żeby zagrać na małej mapie musi być MAŁO osób i wpisac na say "mała mapa", więc jaki problem w tym widzisz? :))) Dobry pomysł + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddy Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Astral sądzę że wgranie troszkę większej ilości map małych by nie zaszkodziło, sam mogę zrobić paczkę z mapami i wstawić gotową - ja osobiście napewno dodał bym fy_pool, fy_snow, aim_crazy_jump, awp_india, te napewno nie pamiętam nazwy 2 jeszcze wg mnie najlepszych map ale bym znalazł i wstawił wszystkie ;) Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asq Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 tez bym dodal konkretnie te co +up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Wgrałem 4 małe mapki, myślę że tyle wystarczy awp_map aim_map_usp aim_map awp_india Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 24, 2015 Owner Share Posted January 24, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Propozycja przyjęta Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts