Mrowek Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nick:Mrówa Imię:Maciek Wiek:16 Staż na serwerze:około 2 tygodni. Głównie na BF2 gram. Doświadczenie:moim zdaniem dobre. Możecie ocenić po pracy na BF2 Znajomość AMX [0/8]:6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Ponieważ na tym serwerze jest chyba najmniej adminów. Bardzo często gra tam jakiś odpał. Myśle że sie nadam Kontakt:GG, Steam STEAM: Podane w profilu Akceptujesz regulamin admina?:tak Akceptujesz regulamin serwera?:tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem jednocześnie na tak jak i na nie. Napisałeś że głównie grasz na bf2 , to po co chcesz admina na ffa? - Wiem że i tak byś ogarnął wiec tu masz + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na nie wogole nie ogarniasz na bf2 i tu tez pewnie nic nie bedziesz robil/robila:) Edit: Dowiedzialem sie ze jest to chlopak ale nadal jestem na nie poniewaz nadrób staz na serwerze:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowek Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Przepraszam za post pod swoim podaniem ale chciałbym poinformować kolegę wyżej że są takie sytuacje że na BF2 nie ma graczy i wtedy gram na FFa Lub odwrotnie. Gdybym dostał admina to bym tak sobie czas rozłożył że tu i tu bym sobie przesiadywał czesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Staż na serwerze:około 2 tygodni. Głównie na BF2 gram. Największe NIE! Nie wiem czy chciałeś zrobić z nas debili czy po prostu nic nie ogarniasz. Tego nie da się opisać. Twoje 2 tygodnie na serwerze wynoszą, aż : 7 minut !!!! Jestem pod wrażeniem !!! http://www.gametracker.com/player/Mr%C3%B3wa/80.72.41.213:27120/ Na serio zastanów się co robisz :) Edytowane Mrówa wyżej napisałeś, że jak nie ma graczy na BF2 to grasz na FFA. Nie było ich 7 minut? Idź się ogarnij i wróć *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
never Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na nie, nie grywam na bf2 więc nie ocenię Cię, ale sam na FFA też Cie nie widziałem, sumując to z wypowiedziami wyżej jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 NIE .. na BF2 ciągle Ojciec ogarnia .. Widzę , że tylko on tam jest. nie gram tam za często ale Ciebie w ogóle nie widze .. 7 minut to 2 tygodnie ? NIE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Największe NIE! Nie wiem czy chciałeś zrobić z nas debili czy po prostu nic nie ogarniasz. Tego nie da się opisać. Twoje 2 tygodnie na serwerze wynoszą, aż : 7 minut !!!! Jestem pod wrażeniem !!! http://www.gametracker.com/player/Mr%C3%B3wa/80.72.41.213:27120/ Na serio zastanów się co robisz :) Edytowane Mrówa wyżej napisałeś, że jak nie ma graczy na BF2 to grasz na FFA. Nie było ich 7 minut? Idź się ogarnij i wróć *.* Wielkie nie, obawiam się, że nawet miałbyś problem z ogarnięciem 2 serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na Nie - Mały staż na serwerze - Zajmij się dotychczasową ranga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Nie, nie, nie. Nie potrafisz przegrywać, posądzasz tylko każdego o haxy. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Również jestem na NIE. Pierw zacznij wykonywać dobrze obowiązki admina BF2 a potem składaj podania na inne serwery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Największe NIE! Nie wiem czy chciałeś zrobić z nas debili czy po prostu nic nie ogarniasz. Tego nie da się opisać. Twoje 2 tygodnie na serwerze wynoszą, aż : 7 minut !!!! Jestem pod wrażeniem !!! http://www.gametracker.com/player/Mr%C3%B3wa/80.72.41.213:27120/ Na serio zastanów się co robisz :) No ale jak?! Może mieć 2 tygodnie na serwerze! Rozłożył sobie równomiernie po 3.5min na pierwszy tydzień i 3.5min na drugi tydzień, to takie oczywiste :D Oczywiście że nie. Powody Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Serdecznie NIE kochanie :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Przykro mi, jestem na nie...http://katujemy.eu/index.php?/topic/3365-skarga-mr%C3%B3wa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtreme Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 No na nie powody up . Zajmij się serwerem bf2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 21, 2015 Owner Share Posted January 21, 2015 Podanie odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts