Chiter ! :D Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 O co chodzi z pkt statystyku na serwerze 801 cod mod ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ale o co ci dokładnie chodzi ? Chodzi ci o dawanie np. w zdrowie , inte , wytrzymke i konde? Jeżeli tak to każde z nich dodaje ci cos innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NismO Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Chodzi o to że Play dodał dzisiaj gildie i staty się spierniczyły. Mianowicie jak wyjdzie się z serwera i wejdzie się jeszcze raz to pkt. statystyk będą nie dodane . I trzeba dodawać od nowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiter ! :D Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 ja jak wchodzę na nową mapkę dopiero w 3 rundzie mam staty jakie ja chce bo 1są jakieś porypane w 2 /reset czyli bez żadnych pkt 3 dopiero mam dobre bo rozdałęm 2 rundzie trochę to głupie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Juz niektorym mowilem ze play zgubil jakis silniczek i wgral nowy ktory musi ustawic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Tak miałem małe problemy bo miałem kilka aktualizacji silników no i się pomyliło i musiałem od nowa zrobić, ale już wszystko opanowane, sprawdzone i wszystko działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Rozwiązane Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts