Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
WooBooDoo

Program do nagrywania demo

Recommended Posts

Na serwerze lata pelno odpalow, wiec mam chwile zeby poprosic kogos o pomoc...

Mianowicie, chcialbym zapytac sie czy ktos nie zna jakiegos dobrego (chodzi o czas nagrywania) programu, ktorym bede mogl udowodnic administracji BF2 ze gram czysto, ze farce, ze mam sluchawki, ze odznaki ktore wbilem pomagaja mi w tym. Od jakiegos czasu administracja bf2 strasznie zrobila sie cięta na mnie. Przeczytalem temat gacka, ss-ow nie ogladalem, demo tez nie przejzalem, ale chodzi mi o podzielnosc zdan w jego poscie, niewiem jak w koncu doszliscie do porozumienia zeby go zbanowac, ale poprostu sam zaczynam sie bac o swoj nick :D Nietwierdze ze gacek byl czysty, tez strasznie mnie wkur**** bo byl nie do ubicia.. Ze mna jest troszke inaczej, czesto padam, czesto mam gorsze dni i musze uciekac z serwera.. Chcialbym poprostu nagrywac swoja gre (oczywiscie bede nagrywac kazda moja gre i na koniec dnia bede wrzucac kazde demko, niewazne jak mi pojdzie, czy skoncze ze statami 73:10 czy 10:50) i udowodnic adminowi BF2 Demo :) ktory to poprostu wychodzi z siebie zeby mnie upieprzyc :D

Poki co mam frapsa, ale nagrywa tylko do 30sekund xd wiec moge pokazac jedynie jak administratorzy daja mi bana za niewykonywanie cel map.. - zglosilem wczesniej ze inny admin nie wykonuje ich i powinien dostac kicka, dla sprawdzenia solidarnosci w kolejnej rundzie zrobilem tak samo, oczywiscie ja zwykly gracz zostalem usuniety :D

Pozdro i z gory dzieki za pomoc

Nic nie musisz  ściągać.

Wpisujesz rekord (nazwa)

jak skończysz nagrywać wpisujesz stop (w konsoli).

Wrzucasz to przykładowo Zippyshare i dajesz link w dziale zgłoś czitera.

Bądź zgłaszasz go tam i podajesz dowód jako Link z HLTV.

Na górze gdzie są serwery masz taką kamerkę z napisem HLTV.

Klikasz na wybrany serwer znajdujesz czas w którym było demo i zgłaszasz.

Pozdrawiam.

Ale to nie pokaże wszystkiego - użył sony vegas pro do nagrywania zrzutu obrazu z komputera :) nie ukryjesz wh - nic jeśli masz coś odpalone, ewentualnie camtasia studio :) taki sam program choć polecam sony :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

Podczas gry  w konsoli wpisujesz record nazwa demka, po zakończeniu nagrywania wpisujesz stop. Później to demko masz w folderze z cs'em w cstrike, ewentualnie tak jak kolega wyżej napisał, możesz pobrać hltv, jak chcesz je obejrzeć to wrzucasz plik do cstrike, zmień sobie nazwę, żeby nie przepisywać całej i wpisujesz w menu gry w konsoli viewdemo nazwa

Widzę że większość z was nie ogarnia o co chodzi. On chce udowodnić ze jest czysty i co z tego ze bedzie nagrywał demko za pomocą komendy record??? Skoro bedzie widać jego grę a nie ekran. A zeby udowodnił że jest czysty potrzebny jest program który będzie nagrywał ego pulpit / Ekran gry itp czyli wtedy dopiero będzie widać czy jest czysty czy nie. Ja polecam Bandicam jest on jednym z najlepszych programów do tego typu rzeczy. ! 

Mr_Ślepy, chyba Ci się coś pomyliło... To nie jest HLTV, że nic nie widać... Jeżeli sam zacznie nagrywać swoją grę za pomocą komendy "record" to będzie działać tak samo jak jakiś program do nagrywania zrzutu ekranu, czyli, że jak włączy WH, to na demie nagranym przez niego, będzie widoczne.

Mr_Ślepy, chyba Ci się coś pomyliło... To nie jest HLTV, że nic nie widać... Jeżeli sam zacznie nagrywać swoją grę za pomocą komendy "record" to będzie działać tak samo jak jakiś program do nagrywania zrzutu ekranu, czyli, że jak włączy WH, to na demie nagranym przez niego, będzie widoczne.

Niestety mylisz się  w tych czasach wh jest tak skonfigurowane że record to można sobie wsadzić wiesz gdzie a jeżeli chcesz w prosty sposób mogę ci to udowodnić ściągając wh i wbić z tobą na serwer i nagrywając demo za pomocą komendy record. Więc kolego nie chcę się kłócić ale jeżeli nie wiesz wszystkeigo o tej komendzie nie pisz głupich postów zanim się nie upewnisz że taka możliwość istnieje ;) 

Co prawda to prawda i kolega wyżej ma rację :) a przy okazji podał też dobry programik, sam o nim zapomniałem :) dlatego że obecnie go nie używam od czasu dłuższego :)

Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2

• Like 1

Niestety mylisz się  w tych czasach wh jest tak skonfigurowane że record to można sobie wsadzić wiesz gdzie a jeżeli chcesz w prosty sposób mogę ci to udowodnić ściągając wh i wbić z tobą na serwer i nagrywając demo za pomocą komendy record. Więc kolego nie chcę się kłócić ale jeżeli nie wiesz wszystkeigo o tej komendzie nie pisz głupich postów zanim się nie upewnisz że taka możliwość istnieje ;)

Jakie kłócić się? :P

Właśnie to zależy od jakiego wallhacka używamy. Ja dość często napotykam takie wallhacki gdzie poprzez nagrywanie komendą record, wh jest widoczne, ale owszem są też takie gdzie wszystko widać.

Każdy ma prawo do wypowiedzenia się, więc ja tylko napisałem swoją opinię.

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dziekujemy za poradnik.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 4 years later...
  • Server Owner

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.