Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: Sauron
Nick oskarżonego: Brak Wystarczy Sprawdzić Logi 
IP lub SID oskarżonego:

Data i czas zdarzenia: Sobota  Godzina 1:10 
Przebieg sytuacji: Gości mnie zrashował po chwili i to nie 1 raz wyjaśniłem go słownie   oczywiście Admin który powinien sprawdzić daną sytuacje miał totalnie wylane łatwiej było mu dać  2x mute niż ruszyć dupę i sprawdzić .  ( btw gram na od 3 dni a i tak wam brakuje ogarniętej administracji wbijają haxiorki a administracji nie ma )
Dowody: Logi.

Opublikowano

Od czego tutaj zacząć.... 

O tej godzinie grało + - 25 osób. 

Cały czas wałkowany jest temat, że każdy admin siedzi na serwerze tyle ile może. Godzina 1:10 jest godziną snu, chillout'u według mnie więc. 

Więc wracając do meritum sprawy proszę o uzupełnienie nicku oskarżonego oraz dowodów na jego przewinienie. 

Odsyłam do archiwum GOTV - http://550.gotv.pro/55912 

Wydaję mi się, że 24 h starczy na poprawienie skargi. Jeśli po 24 h nie zobaczę poprawy to skargę po prostu zamknę. 

Opublikowano

Powiem tak, nie ja cie zmutowałem ale pozwól że się wypowiem.

Po pierwsze to byłeś taki najeba*y że w ogóle się nie kontrolowałeś i nie "Wyjaśniłeś go słownie" pierwszy raz, oglądałem demo z ciekawości i cały czas kogoś wyzywałeś od "Kur*w", całą mapę nie miałes nad sobą kontroli w końcu wbił admin i cie uspokoił, co miał sprawdzić jak zwyzywałeś typa bo cie zrashował, gdy ktoś cie rashuje to go zgłoś a nie wyzywaj, wyzywałeś to zostałeś ukarany. Proste? proste.

Druga sprawa.

Jeśli myślisz że admini mają siedzieć 24/7 na serwerze bo wbijają haxy to sie grubo mylisz panie kolego, bo my też chcemy robić coś innego nie tylko siedzieć na serwerze, i jeśli myślisz że jak nie wchodzimy na serwer bo nie jesteśmy ogarnięci to też jest bardzo śmieszne, grasz od 3 dni, i założę się ze nawet nie znasz 3 adminów, więc nastepnym razem mów za siebie jeśli ktoś jest nieogarnięty bo nawet nie wiesz kto cie zmutował, i tak owszem wystarczy sprawdzić logi, ale chyba nie bez powodu jest miejsce na nick oskarżonego, nikomu się nie chce sprawdzać logów bo nie wiesz kto cie zmutował.

Tyle miałem do powiedzenia, wiem że nie mam nic wspólnego z tą sprawą ale chciałem tylko wyręczyć @ Pyriusz Blackbo robi mi się przykro jak widzę takie coś, jak dla mnie zasłużona kara, ja bym ci dał dłuższego muta.

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.