Różyk Posted January 19, 2015 User Share Posted January 19, 2015 Nick: RozykImię: Dominik Wiek: 20 Grudnia skończyłem 15lat.Staż na serwerze: Na Serwerze mam staż 2 lub 3 dniowy, ależ nie zawsze byłem online.Doświadczenie: Posiadam spore doświadczenie, ponieważ nie raz posiadałem admina na serwerze Jailbreak.Znajomość AMX [0/8]: 6/8, ależ na okrągło się ucze :)Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem.Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem osobą ogarniętą, miłą, kulturalna(Ależ czasami). Myśle, że dałbym sobie rade z aż takim Stanowiskiem + mam paro letnie doświadczenie.Posiadasz mikrofon?: Posiadam.Kontakt: GG/Steam/Tel/Fb/Skype/Forum/PWSTEAM: Posiadam : http://banid.pl/kto?to=0:0:8720057Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuje.Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuje. - Mikrofon + - Minimum 15 lat + - Posiadanie platformy STEAM +- Minimum 5 godzin przegranych na serwerze - Myśle, że posiadam.- Znajomość regulaminu serwera oraz forum. +- Wyróżnianie się kulturą osobistą +- Niezbędna jest minimum podstawowa znajomość AMXX . +- Dawanie przykładu innym graczom. + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unnamed Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jestem na wielkie: TAK Gracz jest bardzo ogarnięty, kulturalny. A na serwerze przyda się admin bo jest jednym słowem poprostu MASAKRA Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jestem na tak, kolejne ręce do pomocy się przydadzą. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jestem na wielkie: TAK Gracz jest bardzo ogarnięty, kulturalny. A na serwerze przyda się admin bo jest jednym słowem poprostu MASAKRA Pozdrawiam. Można dać szansę jestem na Tak. Okres próbny 10 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Wczoraj wszyscy na nie? dzisiaj wszyscy na tak? kolega w 1 dzień nadrobił wymagania, ciekawe... Osobiście jestem i za i przeciw, poczekam na wypowiedź innych :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Na serwerze staż 2-3 dni moim zdaniem trochę mało, zgodzę się podanie ładne 0 aktywności na forum przychylam się, żeby dać NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem NEUTRAL - Wczoraj wszyscy na nie (brak spełnionych wymagań) + Dzisiaj każdy na tak i spełnia wymagania? o.O + Jesteś bardzo ogarnięty + bardzo ładne podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RecCak Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Jestem na wielkie tak. -Jeżeli ktoś ma fk to zgłasza mi to na u@. -Duża znajomość amx. -Chłopak zna się na modzie JB Link to comment Share on other sites More sharing options...
V3R Posted January 20, 2015 User Share Posted January 20, 2015 Jaki Wiek xD , btw napisal 7 postów + podanie z tego co widze 2 wiec 6. Rejestracja 18 sty 2015 :/ ode mnie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ja dalej jestem na nie .. Sorry ale posiedz więcej i dopiero złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted January 20, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted January 20, 2015 Ja jestem NEUTRAL. - Wczoraj nagle wszyscy na NIE, a dzisiaj na TAK? Co to za polityka? + Widziałem Cię dzisiaj na serwerze i wydajesz się być ogarnięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Ja jestem na tak. Ludzie gdy widzą, że ktoś z wyższą rangą wyda swoją opinie automatycznie zmieniają swoją opinie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 20, 2015 Owner Share Posted January 20, 2015 Grasz często na serwerze, umiesz prowadzić zabawy. Podanie przyjęte. Wyślij mi na PW: Nick: Hasło: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 20, 2015 Owner Share Posted January 20, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts