Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick:Y4SU0
  2. ID:U:1:271239300
  3. Nick oskarżonego:MateO
  4. ID oskarżonego:JEST W ADMINISTRACJI
  5. Opis sytuacji:Na pierwszym demku straszył mnie banem ponieważ nazwałem go dzieciakiem (nazwałem go tak poprzez to że irytuje graczy,płacze jeśli by obejrzeć demko trochę wcześniej od podanej rundy) to zaczął się agresywnie zachowywać jak spytałem kiedy kolega ostatnio powiedział JMO mówił że obejrzy demka aby pozbyć się mnie z serwera pomimo tego ,że obejrzał to dostałem warna na drugim demku widać że mateo nie znalazł w gierze swoich ulubionych broni czyli scar-20 i negeva więc nadawał je sobie co runde tym samym nadużywając swoich uprawnień . MateO jeśli masz jakieś problemy z gniewem poprzez wspominanie o JMO to polecam o udanie się do psychologa może ci pomoże.Pomimo demek jest wiele osób które może dane sytuacje potwierdzić.Do tego warna mam ochotę dodać,że jeśli były takie sytuacje to powinieneś zwrócić uwagę nie tylko na moje zachowanie ale również na zachowanie innych osób MateO szanujmy się :/ . 
  6. Dowód:1 DEMKO 5 runda 11:50  ,2 DEMKO 12 runda 14:45 http://145.gotv.pro/srv29556/auto-20190612-2110-jb_millennium_lega.dem.zip , http://145.gotv.pro/srv29556/auto-20190613-1617-jb_moonjail_v2.dem.zip 

• Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Hhahahahah po prostu rozwaliłeś system ... Powiedziałem tak ,ponieważ non stop były na ciebie skargi , ponadto obrażałeś mnie ..

Jeśliby obejrzeć każdą mapę , na której grałeś dostałbyś spokojnie perma . Wyciągasz zdania z kontekstu i szukasz afery .

Nadałem sobie broń będąc , jeszcze w gun room'ie  ,ponieważ mieliśmy znikome szanse na upilnowanie takiej ilości więzniów .

Każdy warden  może wziąć sobie broń pod komendą np .. !ak47 ... !m4a1 itd.

Jest to bodajże jedyna , bądz jedna z niewielu map , na których nie ma tych broni . Gdzie ty na demku widzisz agresywne zachowanie ?

Twoje słowa tak naprawdę nie są nic warte , ponieważ już nie pierwszy raz miałeś bana , ciągle za to samo .

Te twoje ,, reformed" w nicku nic nie znaczy .

Jeżeli nie panujesz nad emocjami , to radzę ci nie grać na serwerach społecznościowych .

Odziwo do południa klniesz , wyzywasz , drzesz  tzw. mordę  itd. 

Po południu natomiast jesteś grzeczniutki  :) Jest to spowodowane powrotem rodziców z pracy ? 

Ps; Płaczę ? Weś ty się ostro puknij w głowe

Wrócę jeszcze do nadużywania swoich uprawnień . Czy zrespienie sobie broni ,której nie ma w gun room'ie będąc w nim jest nadużywaniem ?

Szukasz sensacji i tyle ... Nie masz co robić  ? Zajmij się czymś pożytecznym , a nie zawracaniem głowy wyższej administracji ...

Dziękuje ...

• Lubię to! 1
Opublikowano
6 godzin temu, MateOPL napisał:

Odziwo do południa klniesz , wyzywasz , drzesz  tzw. mordę  itd. 

Po południu natomiast jesteś grzeczniutki  :) Jest to spowodowane powrotem rodziców z pracy ? 

nie wiem czy mam to komentować wolałbym nie odbiegać od tematu i mogę tylko powiedzieć ze nie 

Hhahahahah po prostu rozwaliłeś system ... Powiedziałem tak ,ponieważ non stop były na ciebie skargi , ponadto obrażałeś mnie ..

Jeśliby obejrzeć każdą mapę , na której grałeś dostałbyś spokojnie perma . Wyciągasz zdania z kontekstu i szukasz afery .

Nadałem sobie broń będąc , jeszcze w gun room'ie  ,ponieważ mieliśmy znikome szanse na upilnowanie takiej ilości więzniów .

Każdy warden  może wziąć sobie broń pod komendą np .. !ak47 ... !m4a1 itd.

Jest to bodajże jedyna , bądz jedna z niewielu map , na których nie ma tych broni . Gdzie ty na demku widzisz agresywne zachowanie ?

Twoje słowa tak naprawdę nie są nic warte , ponieważ już nie pierwszy raz miałeś bana , ciągle za to samo .

Te twoje ,, reformed" w nicku nic nie znaczy .

Jeżeli nie panujesz nad emocjami , to radzę ci nie grać na serwerach społecznościowych .

Zacznijmy od tego że nie o to demko mi chodziłem bo podałem ci dwa na jednym zacząłeś się unosić bo nazwałem cię dzieciakiem oczywiście pod względem zachowania , jeśli sobie nie radzisz z taką ilością więźniów to po prostu nie wbijaj do ct są również lepsze osoby które by na pewno sobie z tym poradziły np. Ziko , bez używania uprawnień do nadawania broni . Moje reformed jest w nicku ponieważ po powrocie zaplanowałem sobie trochę ogarnąć kulturę ponieważ przyznam że dostałem słusznego bana na miesiąc na  paru demkach puściły mi nerwy i na 1,2 mapach się nie upilnowałem ale tak szczerze to każdy na tym serwerze przeklina co mapę znajdą się 2,3 osoby ale ty zwracasz uwagę na osoby które powiedziały ci nie miłą prawdę :( takie jak ja . Po wejściu do tej administracji to zaczynasz myśleć że ci wszystko wolno napisałem to skargę po to żebyś poczuł trochę konsekwencji. Napisałem również że inne osoby mogą to potwierdzić a znajdzie się z połowa serwera albo nawet więcej.

Opublikowano

Wątpię że dostałbym bym perma , jeślibyś poszukał to dostał bym może 1 więcej warna za kulturę i błagam cię wytłumacz mi kiedy cię obraziłem .

Opublikowano

10 godzin temu, Y4SUO napisał:

jeśli sobie nie radzisz z taką ilością więźniów to po prostu nie wbijaj do ct

Wyobraź sobie , że muszę dbać o korzyść serwera i w chodzić do ct gdy nikogo w nim nie ma ...

5 godzin temu, Y4SUO napisał:

Wątpię że dostałbym bym perma

Wyobraź sobie , że może tak być , po obejrzeniu 3 demek z rzędu z twoim udziałem dostałbyś solidnego bana .

10 godzin temu, Y4SUO napisał:

Po wejściu do tej administracji to zaczynasz myśleć że ci wszystko wolno

Posłuchaj człowieku .. Gadasz takie bzudry , że to się w głowie nie mieści.

Nie masz co robić tylko pisać skargę , która zawraca głowę wyższej administracji ... Każdy cię zna i wie jaki jesteś . Nie chce mi sie dłużej  z Tobą pisać elo .

Opublikowano
11 godzin temu, MateOPL napisał:

Hhahahahah po prostu rozwaliłeś system ... Powiedziałem tak ,ponieważ non stop były na ciebie skargi , ponadto obrażałeś mnie .której grałeś dostałbyś spokojnie perma .

Tu piszesz że cb obrażałem i jeśli po wejściu do administracji się nie zmieniłeś to dlaczego nie lubi cię większość niż połowa serwera niech rozpatrzy to wyższa administracja ponieważ po raz drugi muszę ci odpisywać na twoje idiotyczne pieprzenie.Wątpie że został byś przyjęty po raz drugi do administracji każdy na serwie cię zna.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.