Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
nk.

RR Gibek

Recommended Posts

Jak sprawa została wyjaśniona ? Bo co bo powiedział , że dostałem kicka za pyskowanie i rzucanie smoka na środek tak ? Dobrze sprawa nie została wyjaśnona , ponieważ regulamin nie zabrania rzucania smoka na środek a dowodów na moje ''psykowanie'' nie ma czyli zosało to napisane tylko dlatego że to była wymówka żeby zamknąć temat otóż otwieram ponownie bo dostałem za darmo kicka od łebasa który kozaczy adminem a do pięt nie dorasta i tylko tak może sobie ulżyć wypierdalając bez podstawnie z srewera

Człowieku ci bana w ogóle nigdy nie dałem a ty mnie oskarżasz? lecz sie i wypierdalaj ode mnie ! reputacje mi niszczysz głupotami,najpierw sprawdź kto ci dał bana a potem osądzaj ! przeżywasz bo zostałem wywalony przez innego admina(nie powiem jakiego bo nie jestem sprzedawczyk) i czego wymagasz? wyrozumienia? ochłoń i wtedy mnie przeproś bo tego od ciebie żądam teraz !

• Like 1

Kultura ok proszę dowód albo przytoczenie tego co powiedziałem i za co był dokładnie kick bo wydaje mi się i chyba mam rację że 15-latki muszą się dowartościować jakimś banikiem od czasu do czasu bo są słabi i tak jak już mówiłem tylko tak mogą się zemścić za to że ktoś ich kara a sami są słabi bez podstawy dostałem kicka .

''Kultura głupcze. Juz widać za co dostałeś kicka.'' to jest piękny dowód o twej kulturze i jak zostałeś wychowany admin nigdy nie powinien wyzywać innych graczy ma świecić przykładem widze że na tym serwerze to nie obowiązuje ehh

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.