nk. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jak sprawa została wyjaśniona ? Bo co bo powiedział , że dostałem kicka za pyskowanie i rzucanie smoka na środek tak ? Dobrze sprawa nie została wyjaśnona , ponieważ regulamin nie zabrania rzucania smoka na środek a dowodów na moje ''psykowanie'' nie ma czyli zosało to napisane tylko dlatego że to była wymówka żeby zamknąć temat otóż otwieram ponownie bo dostałem za darmo kicka od łebasa który kozaczy adminem a do pięt nie dorasta i tylko tak może sobie ulżyć wypierdalając bez podstawnie z srewera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gibekson Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Człowieku ci bana w ogóle nigdy nie dałem a ty mnie oskarżasz? lecz sie i wypierdalaj ode mnie ! reputacje mi niszczysz głupotami,najpierw sprawdź kto ci dał bana a potem osądzaj ! przeżywasz bo zostałem wywalony przez innego admina(nie powiem jakiego bo nie jestem sprzedawczyk) i czego wymagasz? wyrozumienia? ochłoń i wtedy mnie przeproś bo tego od ciebie żądam teraz ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Kultura ok proszę dowód albo przytoczenie tego co powiedziałem i za co był dokładnie kick bo wydaje mi się i chyba mam rację że 15-latki muszą się dowartościować jakimś banikiem od czasu do czasu bo są słabi i tak jak już mówiłem tylko tak mogą się zemścić za to że ktoś ich kara a sami są słabi bez podstawy dostałem kicka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Gibek ale się wyrażaj .. Pisałeś w podaniu , że się poprawiłeś a tu takie słowa .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nk. Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 ''Kultura głupcze. Juz widać za co dostałeś kicka.'' to jest piękny dowód o twej kulturze i jak zostałeś wychowany admin nigdy nie powinien wyzywać innych graczy ma świecić przykładem widze że na tym serwerze to nie obowiązuje ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 nk. ale ty sam prowokujesz , po co otwierasz nowe tematy ? Zostaw już to w spokoju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 nk. po pierwsze zastosuj się do wzoru, po 2 przy składaniu skargi przedstaw dowody na danych oskarżonych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jeżeli jest do skarga to proszę o dostosowanie się do wzoru i przedstawienie konkretnych dowodów, na to że admin źle wykonuje swoje obowiązki. ~ close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts