Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xCypeKK ILA <3333 

Nick admina banującego: CONSOLE 

Data/Mapa:Retake 

SteamID: ss 

Serwer (mod):                              RETAKE 

Opis sytuacji: mulciak nieużywany, automatycznie po wejściu na serwer otrzymalem bana. Pytałem się wlasciciela o odrejestrowanie smurfa, ma mnie w tyłku. 

Wycinek z konsoli: ss

Nie mialem możliwości napisania odwolania wcześniej z powodu braku sprzętu 

Screenshot_20190526-125800.jpg

• Zasłużony
Opublikowano

Widzę, że nie rozumiesz o, co chodzi z banami za duplicat acc.

Bany za zduplikowane konto są wtedy, gdy osoba dostaje bana i próbuje wejść na serwer na drugim koncie. Wtedy z automatu drugie konto zostaje zbanowane.

Do rzeczy, na jakim nicku grasz/grałeś na serwerze retake? Po wpisaniu w gametracker nicku "xCypeKK ILA <33333" nie wyskakuje mi żadna aktywność. Reasumując- ani Ty ani nikt inny na nicku xCypeKK ILA <33333 na retake nigdy się nie pojawił.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Dnia 27.05.2019 o 19:08, IMean napisał:

Widzę, że nie rozumiesz o, co chodzi z banami za duplicat acc.

Bany za zduplikowane konto są wtedy, gdy osoba dostaje bana i próbuje wejść na serwer na drugim koncie. Wtedy z automatu drugie konto zostaje zbanowane.

Do rzeczy, na jakim nicku grasz/grałeś na serwerze retake? Po wpisaniu w gametracker nicku "xCypeKK ILA <33333" nie wyskakuje mi żadna aktywność. Reasumując- ani Ty ani nikt inny na nicku xCypeKK ILA <33333 na retake nigdy się nie pojawił.

Jednak jest.

Pierwszy ban, to ban na koncie "mareczek". Z nickiem w/w pokrywa się również adres IP. 

Banował Cię "dem" za "cheaty" w dniu 04.20 - brak ub, brak tematu z prośbą o ub. 

Oba bany na serwerze: retake.

Pod tym samym adresem IP widnieje także inny ban, nieaktywny - ale jednak. "Marcelek"  - dup. acc. na 2 tygodnie - wygasł.

Reasumując, wszystkie komunikaty o zduplikowanym koncie wynikają z bana na nicku "mareczek" - więc sprawa zamknięta.

Biegunówkę masz, czy co? Raz "mareczek" raz "marcelek" a jutro pewnie "paulinka".

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.