Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: NOREKT
Nick oskarżonego: Dejv 
IP lub SID oskarżonego:
Przebieg sytuacji: Zgrywa wielce admina ale dupy ruszyć mu się nie chce żeby sprawdzić czy ktoś jest odjebany czy nie (nie chce już nawet mówić ile tutaj "VIP"-ów lata odjebanych ale to swoja droga, przyjdzie czas to ktoś to wyjaśni). Admini maja tutaj tego admina tylko po to żeby szpanować i robić tylko coś jak mi sie spodoba. Ustawiają server pod swoje mniemanie trochę jest to żałosne :> dostałem gaga za to ze admin zaczął kozaczyć komu jeszcze gaga napisałem ze chce :) dostałem gaga za prowo xD jak wybieracie adminów to chociaż ich sprawdźcie czy  do tego psychicznie nastawieni :) a co do bana to dostałem słusznie przyznaje sie ale puściły nerwy :)
Dowody: Gracze na serwerze :)

• Wrr 1
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Skoro napisałeś do admina, że chcesz gaga, to nie widzę tutaj żadnego problemu ze strony admina, aby dać ci gaga za prowokacje, bo prowokacja nastąpiła.

Nie jesteś od tego aby pisać, jakich adminów mamy itp. Albo jakim kryterium się kierujemy, przy ich rekrutacji.

Jak już piszesz bzdety typu "nie chce już nawet mówić ile tutaj "VIP"-ów lata odjebanych ale to swoja droga" to przynajmniej poprzyj to jakimiś dowodami, bo jest kolejna tępa historyjka z palca wyssana. Nasłuchałem się już tego 5000x od paru chojraków i do dziś nie mam żadnych konkretnych dowodów, więc oszczędź sobie takie farmazony i przejdź do meritum.

Nie za bardzo rozumiem tego "Admini maja tutaj tego admina tylko po to żeby szpanować i robić tylko coś jak mi sie spodoba" ??? Jak możemy szpanować, że mamy Dejva?

Co do samej skargi, wypowiedź się @ Dejv

• Lubię to! 2
  • Haha 2
Opublikowano

Sprawdzalem kazdego ktorego wymieniles na u@ 30min wczesniej lub troche pozniej ...  Dostales gag'a za prowokowanie teksty typu " no dawaj bana" i kozaczenie to oznaka braku szacunku.  Wskazuje to pozniesza reakcja w moim kierunku "ch** Ci w łeb " zastanow sie nad soba lepiej i swoim zachowaniem a potem pisz skargi :)

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

szkoda czasu na ten serwer tyle :) polowa administracji się pruje ze latają odpaleni i nikt z tym nic nie możne zrobić ;d nie gram w te grę 2 dni ze się tutaj spuszczam zęby coś napisać. Wasza administracja jest szczerze mówiąc żałosna. Większość się boi ozywać opcji admina zęby nie ponieść za to konsekwencji xd 

• Legenda
Opublikowano

L 05/25/2019 - 16:32:25: Chat         | (STEAM_1:1:37726129) NOREKT: wicked na chuj jestes odjebany?

L 05/25/2019 - 16:45:01: Team_Chat    | (STEAM_1:1:37726129) NOREKT: @alcoholic odjebany xd

Wyjeżdżasz z takim tekstem:

L 05/25/2019 - 16:40:52: Team_Chat    | (STEAM_1:1:37726129) NOREKT: @czego nie sprawdzisz

W momencie kiedy wcześniej, nie padło nic na u@, żadne zgłoszenie.

Zobaczyłem tylko to jedno zgłoszenie na u@:

L 05/25/2019 - 16:50:43: Team_Chat    | (STEAM_1:1:37726129) NOREKT: @holy odjebany nastepny :>

@ Dejv Patrzył tą osobę, ale nie widział u niej nic podejrzanego.

A nie on nie ma obowiązku informowania ciebie o tym.

Ty możesz co jedynie zgłosić mu na u@, iż podejrzewasz, że ktoś łamie regulamin. Admin podejmuję decyzję czy dany gracz wspomaga się czymś, czy też nie. Ale o tym czy jest czysty, czy też nie, nie musi ciebie informować.

Mało dowodów, słowa poparte graczami nic mi nie dają.

Skargę odrzucam.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.