Różyk Posted January 18, 2015 User Share Posted January 18, 2015 Nick: RozykImię: Dominik.Wiek: 20.12.1999r. (15)Staż na serwerze: Od dzisiaj, ależ obiecuje że moja aktywność się poprawi :)Doświadczenie: Posiadam duże doświadczenie w adminowaniu, ponieważ nie raz miałem Admina. Znajomość AMX [0/8]: 6/8.Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem.Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem na tyle osobą ogarniętą, żeby pogarniać tą dzieciarnie w CT. Składam podanie, ponieważ jest 18 TT na 5 CT + w CT są dzieciaki po 12lat, które nie posiadają mutacji. Jestem miły, kulturalny, grzeczny oraz osobą ogarniętą.Posiadasz mikrofon?: Posiadam.Kontakt: FB/Tel/Steam/GG.STEAM: sirmendaAkceptujesz regulamin admina?: Akceptuje. Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuje. P.S@ Dodam troszeczke tutaj, ponieważ po wyżej nie było takiego Pytania. Składam Podanie, ze względu na zachowanie osób w CT. Myśle, że nie będziecie zwracać na Staż na serwerze, jak także na forum, ponieważ na serwerze robi się wielki burdel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jednak staż i aktywność wymagana. Wedlug mnie Tomek ogarnia ale przyda mu się ktoś. Pobądź z nami dłużej a będziesz miał tak. Na razie NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Różyk Posted January 18, 2015 User Author Share Posted January 18, 2015 Jednak staż i aktywność wymagana. Wedlug mnie Tomek ogarnia ale przyda mu się ktoś. Pobądź z nami dłużej a będziesz miał tak. Na razie NIE Przepraszam, że się wypowiem. Teraz chciałem nadrabiać Godziny co do wymagań, ależ jeżeli w CT jest pełny nie ogar, to w jaki sposób mam nadrobić godziny ? . ? Prosze, abyś mi to wytłumaczył ? Jakbym miał pisać Skargi, szczerze ? Napisałbym z 30 skarg na tą dziecinade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 To możesz pisać śmiało. Admini muszą znać serwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Jednak staż i aktywność wymagana. Wedlug mnie Tomek ogarnia ale przyda mu się ktoś. Pobądź z nami dłużej a będziesz miał tak. Na razie NIE Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Narazie również jestem na NIE - Staż - Nie znamy cię za dobrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Czy to zarty ?? Widzialem ciebie jak sie klocisz i zachwujesz , jeszcze klamiesz. I z tego co przeczytalem to chcesz miec admina tylko po to aby banowac ,,DZIECIARNIE,, w CT. Mocne NIE !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Przykro mi, nic z tego nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 19, 2015 Owner Share Posted January 19, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts