Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Różyk

Podanie Różyk !

Recommended Posts

Nick: Rozyk
Imię: Dominik.
Staż na serwerze: Od dzisiaj, ależ obiecuje że moja aktywność się poprawi :)
Doświadczenie: Posiadam duże doświadczenie w adminowaniu, ponieważ nie raz miałem Admina. 
Znajomość AMX [0/8]: 6/8.
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Byłem.
Dlaczego Ty?: Ponieważ jestem na tyle osobą ogarniętą, żeby pogarniać tą dzieciarnie w CT. Składam podanie, ponieważ jest 18 TT na 5 CT + w CT są dzieciaki po 12lat, które nie posiadają mutacji. Jestem miły, kulturalny, grzeczny oraz osobą ogarniętą.
Posiadasz mikrofon?: Posiadam.
Kontakt: FB/Tel/Steam/GG.
STEAM: sirmenda
Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuje.

Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuje.

P.S@ Dodam troszeczke tutaj, ponieważ po wyżej nie było takiego Pytania.

Składam Podanie, ze względu na zachowanie osób w CT.

Myśle, że nie będziecie zwracać na Staż na serwerze, jak także na forum, ponieważ na serwerze robi się wielki burdel.

Jednak staż i aktywność wymagana. Wedlug mnie Tomek ogarnia ale przyda mu się ktoś. Pobądź z nami dłużej a będziesz miał tak. Na razie NIE

Jednak staż i aktywność wymagana. Wedlug mnie Tomek ogarnia ale przyda mu się ktoś. Pobądź z nami dłużej a będziesz miał tak. Na razie NIE

Przepraszam, że się wypowiem.

Teraz chciałem nadrabiać Godziny co do wymagań, ależ jeżeli w CT jest pełny nie ogar, to w jaki sposób mam nadrobić godziny ? . ? Prosze, abyś mi to wytłumaczył ? Jakbym miał pisać Skargi, szczerze ? Napisałbym z 30 skarg na tą dziecinade.

Nie.

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.