Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Ronaldinho Gaucho from CS 

Nick admina banującego: 2k3

Data/Mapa: teraz 

SteamID: wycinek 

Serwer (mod):         dd2                      

Opis sytuacji: 2k3 to co gość robi to hit nie gadam do niego dzisiaj nic (mimo to że serio mnie irytuje niesamowicie) mówię no okej dam mu spokój) to sam coś się sapie do mnie jak zapytałem Gosii czy jest od takiego jednego gracza no nie ważne wyjaśniłem z nią to, to gość mi piszę "i tak nie zamoczysz?Xd" no to nie wiem ja się do niego nie odzywam a ten kulfon szuka zaczepki dobra myślę może być popisz się tym adminkiem jak postawisz sobie tym namiot, coś tam gadał o zbindowaniu rs  i teraz petarda dojebał takiego byka że musiałem mu zwrócić uwagę i się utkał no więc  1;0 dla mnie :>  i coś tam była akcja z chwilami ulotnymi jak ulotka<-  taki ma gość nick tylko bez spacji (odruch) i pisał coś o mixie to napisałem "będzie mix niepoprawnej pisowni 2k3" i cyk banik na 30 min powiem tak jeśli dostałbym bana za prowokowanie okej ALE JA DO NIEGO KURWA NIC NIE PISAŁEM PIERWSZY nie wiem czy ma jakiś kompleks czy chuj wie co, jakby tego było mało to ma takie klatki że kurwa powerpoint a nie cs tyle z mojej strony bo to szok jest co gość ma wodogłowie 

ps. przepraszam za kulturę ale na prawdę irytujący jest, jak majtki wchodzące w dupe

ps2. widać że banik dawany w stresie z zapoconymi rękami bo "miśiu" no to serio popełnić błąd w słowie z 5 liter to trzeba mieć talent 

Wycinek z konsoli: [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Przemyśl swoje zachowanie miśiu :)'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:138925570'
[AMXBans] Twoje IP: '46.77.232.202'
[AMXBans] =============================================== 

link do tego śmiesznego bana 

http://bany.katujemy.eu/bans/45391.html

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.