Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:domen

Nick admina banującego:krc

Data/Mapa:mir teraz

SteamID:STEAM_1:1:156091573

Serwer (mod):     only mir                          

Opis sytuacji: obraza admina, zdarza mi sie obrazac, ale nie adminow(jak kazdy mam swoje zdanie ale o adm sie nie wypowiadam)
napisalem sobie debile co moje skromnym i jakze nie waznym zdaniem jest bynajmniej malo obrazajace 
thats why chcialbym pograc 

Wycinek z konsoli:2late

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Całe odwołanie jest źle napisane, brakuje mojego nicku, a doskonale wiedziałeś kto banuje.

Domyśliłem się po prostu że chodzi o mnie i twojego bana.

Więc tak, bana dostałeś za kulturę osobistą, a mówiąc ściślej, za obrazę Opiekuna i Adminów.

Posiadasz na swoim koncie 13x mutów, 4x bany, z czego mogę dodać że ponad połowa tych mutów/kneblów, jest za same obrazy i wulgaryzmy.

Nowe konto na forum? A no tak, wybacz, kompletnie zapomniałem, że aktualnie posiadasz multi-konto na forum, bo twoje poprzednie konto zostało zablokowane, również za brak pohamowania w słownictwie.

Ban zostaje, mogę dodatkowo nadmienić, że jeżeli wrócisz na serwer po tym 1 tygodniu, twój kolejny ban będzie permanentny.

@ badBobas. - Jakbym mógł cie prosić o zajęcie się kolegą @ sedad Powód: Multi-konto

Tutaj taki mały ss'y, żeby nie było że rzucam słowa na wiatr:

20190519125833_1.thumb.jpg.e29e93832d0e24c2323fa4fd42be0fb5.jpg

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.