Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick: Dizzi
  2. ID*: U:1:15976911
  3. Propozycja: JACKPOT 

4. Opis propozycji: Raz lub dwa na mapę byłoby głosowanie na JACKPOTA (minimum 10 osób). Gdy terroryści zagłosują na tak po 5 sekundach było by drugie głosowanie o stawki czyli 1.Duże stawki 100k-250k 2.Średnie stawki 50k-100k 3.Małe stawki 10k-50k. Waluta-Fajki. Ktoś wpłaca ( !wplac 10000 ) 10k, druga też 10k, więc mają po 50%. i kto więcej da ma większe szanse. Załóżmy że wygrał Dizzi wpłacając 10k, a przegrał Sztanga i Skroot, którzy dali po 10k. Oni tracą fajki a Dizzi zgarnia całą pulę czyli swoje 10k i 20k ich. Myślę że to spoko pomysł.    Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Premium
Opublikowano

Wiem że jest takie coś na deathrunie katujemy, A co do jackpota na jb moim zdaniem była bo fajna rywalizacja między graczmi jestem na +.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Co do tej propozycji jestem na tak .

Widziałem już coś podobnego na innym serwerze ale to już około 3 lata temu.

Urozmaiciło by to rozgrywkę .

Jestem na za wprowadzeniem tej propozycji na serwer.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Na ';tak;'

Ale owy JACKPOT według mnie powinien być raz na mapę, najlepiej jakoś w połowie oraz stawki tego JACKPOT'A powinny być mniejsze, np. w puli mogło by być max 100k, a 1 gracz mógł by wpłacić max 10k, a minimum 1k. 

Oraz jak w grze o daną kwotę jest np. 6 osób, to ty masz 1/6 na zgarnięcie całej puli, czyli nie ważne czy wpłaciłeś 10k czy 1k to masz taki sam procent szansy na wygraną.

Według mnie z takimi zasadami było by śmieszniej i uczciwiej.

:1x:pozdro elo benc:1x:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem za w 100%.

Aż dziwne że nikt nie pomyślał o tym szybciej.

Ps. Wróciłem hehe

@ dizzi

czytaj forum a dużo się dowiesz

• Uwielbiam 1
Opublikowano
Dnia 23.05.2019 o 12:18, Rejzer napisał:

Jestem za w 100%.

Aż dziwne że nikt nie pomyślał o tym szybciej.

Ps. Wróciłem hehe

To może ivencik

• 3 lata później...
  • 8 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.