Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: TheGuffi™
Imię: Rafał
Staż na serwerze: 0.55 (wiem ,że bardzo mało ale powróciłem do cs nie dawno) jeżeli nie to poczekam aż będę miał odpowiednią ilość godzin)  https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.170:27015/top_players/?query=TheGuffi

Posiadasz mikrofon?: Tak
Doświadczenie: Byłem już adminem na innych serwerowniach i na tej prawie rok temu nikt się na mnie nie skarżył  i znam komendy.
Znajomość sourcemoda [0/8]: 6/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Mniej więcej po 1/4 godziny 
Dlaczego Ty?: Wiele osób jak gram nadużywa mikrofonu, wyzywa się,  łamie regulamin. Będę Spędzać na serwerze ok. 1-4 h dziennie i ograniczał bym takie zachowania, wielu oszustów jest na serwerze od kiedy cs jest darmowy ograniczył bym oszukiwanie na serwerze oraz jestem codziennie aktywny na steam ,więc w razie jakiegoś problemu mogę pomóc.  :) 

Kontakt: Forum/Steam/TeamSpeak/email
SID: STEAM_0:1:209552171
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Donator
Opublikowano

Kolego miły jestem na NIE

+wiek

-GT

+SM

-/+ Dlaczego ty strasznie naciągane ale okay

Moim zdaniem nie powinieneś pisać podania o admina po długiej przerwie, pograj trochę więcej poznaj administratorów zapoznaj się z graczami na serwerze i spróbuj za jakiś czas.

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Jestem stanowczo na n i e.

-masz 410 minut na serwie? Nie ukrywając trochę słabo

-w ogóle Cię nie kojarzę, patrząc na twój gt to zrozumiałe

-''Dlaczego Ty'' mnie nie przekonało, nic nowego nie wnosisz

-musiałbyś zmienić swoje życie bardzo, jeżeli byś chciał wyrabiać tyle godzin na serwie, ile napisałeś w podaniu:)

+SM

Opublikowano

-gt,smieszny zarcik, prawie jestes jak testoviron 

-nikt cie nie zna, staz na serwerze

-sm, jak zawsze zawyzone

-dlaczego ty, rola administratora nie polega na tylko banowaniu. zreszta o to tak sie martwic nie musisz jak napisales, bo masz tylko 55 minut w tygodniu, wiec za duzo tych cziterow i trollkow nie spotkales. pomijajac ten fakt, klania sie przed toba język polski, ale o tym nie bede tu wspomnial. podanie to i tak jeden wielki zart jak na moje

-znasz jakby to powiedziec regulamin admina a czy wymagania znasz? bo 55 minut nie wystarcza

NA NIE

@ Fannoth

twoje gt to nie wiem czy nie gorsze od niego wiec nie wiem co to za opinia, ze kogos nie znasz, bo z twoim gt i aktywnoscia na serwerze, to troszke trudno co nie?:) dawno degrad powinien byc dla Ciebie i zakaz sie tu wypowiadania jak i rowniez powrotu jako administrator, pozdrawiam. :default_wink:

co do ostatniego bo nie wiadomo czy + czy minus w calej twojej wypowiedzi, to propozycje masz w innym dziale

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

To jakiś żart..

Na Nie.

Gt

Nie znam Cię

Dlaczego Ty napisałeś tak jakbyś miał sam sobie upiększać rozgrywkę :).

Dodajcie funkcje, że najpierw trzeba GT wkleić, potem pisać podanie, bo to masakra..

• Przykro mi 1
Opublikowano

NA NIE

GT

+/- Te dlatego ja za bardzo naciagniete

- Nigdy cie nie widzialem na serwerze i nigdy nie słyszałem

- Nie masz 7 dni stażu na forum pewnie nawet nie spojrzałeś na wymagania

Rafale pograj jeszcze trochę nas zapoznaj się z nami i może wtedy napisz podanie, a jak okażesz się spoko gościem to dam na TAK!

Opublikowano

Spędź z Nami trochę więcej czasu i za jakiś czas spróbuj ponownie. :) 

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.